Culinaire reis door de Achterhoek

Geniet van een luxe hotelaanbieding met smaak

Reebok van hotel-restaurant Lokaal

Lezers van Arts en Auto kunnen vanaf € 170 per persoon 2 dagen lang ontspannen in QL Hotel Villa Ruimzicht. Het arrangement is inclusief een 9-impressies-diner en life-cooking-ontbijt. Ontspan, ontdek en geniet!

Bekijk het aanbod

QL Hotel Villa Ruimzicht

De in 1858 gebouwde Villa Ruimzicht behoort tot de mooiste historische gebouwen van Doetinchem. Ooit fungeerde het statige landhuis als opleidingsinstituut voor predikanten; nu herbergt dit prachtig gerestaureerde rijksmonument een eigentijds viersterrenhotel.

Speciale vermelding verdient het eigen hotel-restaurant Lokaal, waar chef-kok Bjorn Massop – ook dit jaar weer bekroond met een Groene Michelin-ster – zo veel mogelijk producten uit eigen streek gebruikt.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Inclusief ontvangst met een bokbiertje en een paddenstoelkroketje, een 9-impressies-diner (een culinaire (wild)reis door de Achterhoek) in restaurant Lokaal, een overnachting in een lifestyle-kamer, en ’s morgens een life-cooking-ontbijt.
  • Prijs: vanaf € 170 per persoon (op basis van een 2-persoonskamer). Upgrade naar een ander kamertype is tegen een toeslag mogelijk.
  • Aankomst: dagelijks tot en met 9 januari 2023.