Culinair genieten in Duitsland

Speciale hotelaanbieding met wijnproeverij

Meisenheimer Hof Innenhof
Geniet in Duitsland van 5 dagen en 4 nachten voor € 999 voor 2 personen inclusief 2 meergangendiners en een wijnproeverij.
Meer informatie en boek

Wijnhotel Meisenheimer Hof

Het piepkleine Rijnland Palts-stadje Meisenheim – op iets meer dan 4,5 uur rijden van Utrecht - is verschoond gebleven van twisten uit de Europese geschiedenis, waardoor de vakwerkhuizen de tand des tijds hebben doorstaan.

In de omgeving nodigt het landschap met zijn vele wijngaarden uit tot mooie wandelingen. QL Hotels & Restaurants stelde een arrangement samen met het in barokke stijl opgetrokken wijnhotel Meisenheimer Hof. De keuken vormt het hart van het hotel: voordat chef-kok/gastheer Markus Pape in Meisenheim neerstreek, was hij in de leer bij de beste chefs van Duitsland.

Aan de straatzijde van het hotel bevindt zich een rustig terras waar bij mooi weer gegeten kan worden. In het nabijgelegen Café Meisentörtchen is het genieten van lekkernijen uit eigen banketbakkerij.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Het lezersarrangement omvat 4 overnachtingen met dagelijks ontbijtbuffet; één avond een driegangen en één avond een vijfgangenmenu; een fles witte wijn op de kamer; een wijnproeverij in Adelshof Boos in Waldeck (niet mogelijk op ma en di); een picknick en een boek ter herinnering.
  • Aanbieding geldig tot 31 december 2022.
  • Prijs: € 999 voor 2 personen.