College Vermeer

€ 5 korting op Verbluffend Vermeer-college over het leven en werk van deze kunstenaar

College Vermeer

Grijp uw kans om het verhaal achter Vermeers indrukwekkende oeuvre te ontdekken en boek het college over Vermeer nu met €5 korting.

Bekijk het aanbod

Johannes Vermeer

De grootste Vermeer-expositie ooit! Nooit eerder zijn zoveel schilderijen van Johannes Vermeer bij elkaar te zien. Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft schilderijen van over de hele wereld samengebracht. Zeven schilderijen zijn voor het eerst in Nederland te zien, zoals Brieflezend meisje aan het venster en Dame en dienstmeid.

Johannes Vermeer (1632-1675) leefde en werkte in Delft. Zijn werk is vooral bekend om zijn verstilde, introverte scènes binnenshuis, zijn ongekende gebruik van helder, kleurrijk licht en zijn overtuigende illusionisme. In tegenstelling tot Rembrandt, heeft Vermeer met ongeveer 35 schilderijen een opvallend klein oeuvre nagelaten. Omdat zijn schilderijen in collecties en musea over de hele wereld tot de topstukken behoren, wordt zijn werk slechts bij wijze van uitzondering uitgeleend.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: €27,50 (normaal €32,50).
  • Geldigheidsduur aanbieding: t/m 28 februari 2023.
  • Kortingscode: VVAA-VERMEER
  • College duurt 2 uur. Op 20 plaatsen in Nederland én online via Zoom te volgen (ook data in de avonduren en in het weekend).
  • Plaatsen: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Bussum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Wageningen, Zutphen en Zwolle.