Jubileumarrangement Carelshaven

Speciale hotelaanbieding

Voor Twentenaren is het een begrip: Carelshaven, gelegen op het Twentse landgoed Twickel in Delden. Profiteer van een vorstelijke overnachting vanaf € 175 per persoon, inclusief onder andere een glas bubbels en vijfgangendiner met wijnen.
Meer informatie en boek

Bijzonder jubileum

Dit jaar herdenkt dit hotel/ restaurant dat het 250 jaar geleden is dat in opdracht van Carel George van Wassenaer Obdam, eigenaar van het landgoed in de achttiende eeuw, een schippersherberg en haventje werden gebouwd aan de Twickelervaart.

Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum stelde Carelshaven voor Arts en Auto-lezers voor de komende maanden een arrangement samen. Dit bestaat uit een ontvangst met een glas bubbels, een culinair vijfgangendiner met bijpassende wijnen en inclusief water, een aangekleed koffieservies met huisgemaakte friandises tot besluit, en een overnachting met een uitgebreid Twents ontbijt.

Op uw kamer beschikt u over een Illy koffiezetapparaat en theefaciliteiten. Tevens ontvangt u een wandelroute historisch Delden; bij vertrek wacht u ten slotte nog een leuk presentje.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs vanaf € 175 p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Dit arrangement geldt vanaf 14 februari en is het hele jaar 2022 geldig (m.u.v. feestdagen en op basis van beschikbaarheid).