Vogels spotten aan de Algarve

Easy Birding vogelreis van 8 dagen naar de Algarve onder leiding van een deskundige reisleider

Ook deze winter organiseert vogelreizenspecialist Birding Breaks weer een 8-daagse Easy Birding vogelreis naar de Algarve, onder leiding van een deskundige reisleider. Er is plaats voor minimaal zes, maximaal veertien vogelaars.

Bekijk het aanbod

Jaarrond Iberische specialiteiten

De Algarve behoort tot een van de beste gebieden om vogels van het Iberisch Schiereiland te observeren. Er komen meer dan 300 vogelsoorten voor, dankzij een grote verscheidenheid aan habitats.

Ook in de winter is het hier goed vogelen. Tussen het bergachtige binnenland en de kustlijn van de Algarve bevindt zich namelijk een gevarieerd landschap van onder meer kurkeikenbossen, olijf- en fruitboomgaarden, duinen, kliffen en lagunes. Liefst 40 procent van deze Zuid Portugese regio is beschermd als Natura2000 gebied en geclassificeerd als speciale beschermingszone voor vogels. 

Als VvAA-lid profiteert u van een aantrekkelijke korting bij boeking van een 8-daagse Easy Birding vogelreis naar de Algarve van vogelreisspecialist Birding Breaks. Onderweg wordt gelogeerd in middenklassehotels met privé-faciliteiten. 

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • € 50,- korting p.p. voor de reis met vertrekdatum 10 december 2023
  • Bij boeking dient u de code POR-AA23 in het opmerkingenveld te vermelden