Autoreis langs hoogtepunten van Noord-Spanje

Speciale hotelaanbieding

Mensen aan het eten in chic restaurant

Wilt u, na lezing van het reisverhaal nummer 7 van Arts en Auto, ook eens de indrukwekkende Picos de Europa en de kusten en het binnenland van Noord-Spanje verkennen? Geniet van een rondreis door Noord-Spanje van 11 dagen en 10 nachten vanaf € 1.245 per persoon, inclusief hotels met ontbijt.

Meer informatie en boek

11-daagse autorondreis

AmbianceTravel stelde voor Arts en Auto een 11-daagse autorondreis samen langs tal van hoogtepunten op het gebied van natuur en cultuur.

Onderweg logeert u in allesbehalve standaardhotels: onder andere in designhotel Vincci Consulado de Bilbao (gebouwd als een zeilboot, met een terras dat uitkijkt op het Guggenheim); de Parador de Fuente Dé (een berghotel in de Picos); de Parador de León (in een van de belangrijkste monumenten van de Spaanse renaissance); en in Hotel Viura in Villabuena de Álava, in de wijnstreek Rioja Alavesa (fascinerende architectuur in de vorm van grillig gestapelde kubussen, en een dakterras dat uitkijkt over de Sierra de Cantabria).

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: vanaf € 1.245 p.p. (op basis van de 2-persoonskamer). Dit is inclusief 10 overnachtingen met ontbijt in de genoemde (of gelijkwaardige) hotels. Deze reis is gebaseerd op vervoer per eigen auto, route en reisduur kunnen in overleg aangepast.
  • Mocht u willen vliegen, dan kan AmbianceTravel desgewenst vlucht en autohuur regelen.
  • Reisperiode: 15 augustus tot en met 15 oktober 2022.