Inloggen

Alles weten over starten als zzp'er?

Ben je AIOS of medisch specialist en wil jij alles weten over werken als zzp’er? Meld je dan aan voor het webinar ‘Alles over werken als zzp’er’ op donderdag 31 maart 2022 van 19.30 tot 21.00 uur.

Direct aanmelden

Webinar 'Alles over werken als zzp'er' voor AIOS en medisch specialisten

Praktische informatie

Datum

Donderdag 31 maart 2022

Tijden

Van 19.30 tot 21.00 uur

Locatie

Digitaal

Kosten

Gratis

Het inhoudelijk programma

Speciaal voor leden van VvAA organiseren BKV, het bureau in de zorg voor tijdelijke en vaste banen, en VvAA, de stem en steun van zorgverleners, dit webinar. Tijdens het webinar bespreken we alle ins- en outs op het gebied van:

  • Opstarten als zelfstandige, waar moet je dan aan denken?
  • Welke verzekeringen sluit je af?
  • Hoe regel ik mijn administratie?
  • Hoe vind je je opdrachten als zzp’er?
  • Wat zijn risico’s en waar liggen kansen?

Over de initiatiefnemers BKV en VvAA

De arbeidsmarkt voor zorgprofessionals zal de komende jaren volop in beweging blijven, waarbij flexibel en/of hybride werken één van de oplossingen is om continuïteit van zorg te garanderen. Met deze missie en vanuit verschillende disciplines adviseren en ondersteunen VvAA en BKV de zzp'er van vandaag en morgen. Met informatie over en begeleiding bij alles wat nodig is naast de medische beroepsuitoefening.

Direct contact voor advies

Heb je specifieke vragen? En/of wil jij persoonlijk contact met ons over werken als zzp’er in de zorg en wat VvAA voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met VvAA-adviseur Amber van Gils via 06 13 66 40 48 of amber.van.gils@vvaa.nl.

Aanmelden webinar

*
*
Aanhef
*
*
*
*
Als je al een specifieke vraag hebt die je graag in het webinar beantwoordt ziet worden, dan kun je je vraag hier invullen