Inloggen

Alles weten over starten als zzp'er?

Ben je psychiater en wil jij alles weten over werken als zzp’er? Meld je dan aan voor het webinar voor psychiaters ‘Alles over werken als zzp’er’ op dinsdag 15 september 2020 van 19.30 tot 21.00 uur.

Direct aanmelden

Webinar 'Alles over werken als zzp'er' voor psychiaters

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 15 september 2020

Tijden

Van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur

Locatie

Digitaal

Kosten

Geen

Het inhoudelijk programma

Speciaal voor leden van VvAA organiseren BKV, het bureau in de zorg voor tijdelijke en vaste banen, en VvAA, de stem en steun van zorgverleners, deze webinar. Tijdens de webinar bespreken we alle ins en outs op het gebied van:

  • Opstarten als zelfstandige, waar moet je dan aan denken?
  • Welke verzekeringen sluit je af?
  • Hoe regel ik mijn administratie?
  • Hoe vind je je opdrachten als zzp’er?
  • Wat zijn risico’s en waar liggen kansen?

Over de initiatiefnemers BKV en VvAA

De arbeidsmarkt voor zorgprofessionals zal de komende jaren volop in beweging blijven, waarbij flexibel en/of hybride werken één van de oplossingen is om continuïteit van zorg te garanderen. Met deze missie en vanuit verschillende disciplines adviseren en ondersteunen VvAA en BKV de zzp'er van vandaag en morgen. Met informatie over en begeleiding bij alles wat nodig is naast de medische beroepsuitoefening.

Direct contact voor advies

Heb je specifieke vragen? En/of wil jij persoonlijk contact met ons over werken als zzp’er in de zorg en wat VvAA voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met VvAA-adviseur Amber van Gils via 06 13 66 40 48 of amber.van.gils@vvaa.nl.

Aanmelden webinar

*
*
Aanhef
*
*