Inloggen

Dag van de Fysiotherapeut

Op zaterdag 21 mei vindt de Dag van de Fysiotherapeut 2022 plaats. Voor het eerst sinds twee jaar weer een fysieke editie van dit jaarlijkse evenement van beroepsorganisatie KNGF. 

Dag van de Fysiotherapeut 2022

Dag van de Fysiotherapeut:

  • Datum: zaterdag 21 mei 2022
  • Locatie: 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch1931, Oude Engelenseweg 1, Den Bosch

Aanmelden: dvdf.nl

 


Op zaterdag 21 mei vindt de Dag van de Fysiotherapeut 2022 plaats. VvAA is sponsor van deze dag, georganiseerd door KNGF. Alle fysiotherapeuten en andere belangstellenden zijn van harte welkom in de VvAA-stand op de beursvloer in het congrescentrum 1931 in Den Bosch. VvAA-adviseurs nemen u in twee kennissessies mee in de praktische aanpak van de Wtza en de laatste stand van zaken rond de Wet Dba.

Kennissessies van VvAA:


  1. Grip op de Wtza, een praktische aanpak
    VvAA-specialist ondernemingsrecht Arie Kreule vertaalt alle hoofdonderdelen van de Wtza, de wet die sinds 1 januari 2022 in werking trad, voor u in praktische acties. Niet overbodig: VvAA-onderzoek eind 2021 leerde dat deze wet nog zéér onbekend is bij fysiotherapeuten.

  2. Zzp-update 2022 voor praktijkhouders en zzp’ers
    VvAA-adviseurs Erik van Dam en Peter van Bakel schetsen de laatste stand van zaken rondom de Wet Dba. Ook de handhaving en het gebruik van de nieuwe modelovereenkomsten voor paramedici komt aan bod.

Bij beide sessies is alle ruimte voor vragen. Ook na afloop kunt u in de VvAA-stand bij de experts terecht met uw vragen over de Wtza en het werken met of als zzp’er(s). Ook hun collega’s van Werkgeverszaken zijn in de VvAA-stand aanwezig, bijvoorbeeld voor uw vragen over (variabele) beloning in de eerstelijns fysiotherapie.