Inloggen

Zonnepanelen met korting via VvAA

Wilt u ook de zon uw energierekening laten betalen? Profiteer dan van de voordelen van zonnepanelen met € 150,- korting.

Praktisch

Tijdelijke pauzering

Door een wereldwijd tekort aan grondstoffen en materialen voor zonnepanelen, de energieprijzen en daarmee enorm toegenomen vraag lopen wachtrijen enorm op. 

Om u en uw collegae de juiste service en dienstverlening te kunnen bieden is er in gezamenlijk overleg besloten tijdelijk geen adviesgesprekken in te plannen of aanvragen in behandeling te nemen. Hou deze pagina in de gaten voor het heropstarten van de samenwerken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden als er weer adviesgesprekken mogelijk zijn?

Laat dan via onderstaande knop uw contactgegevens achter.

Hou mij op de hoogte

Komt u ook bij Generatie Zon?

Als er zonnepanelen op uw dak liggen, wekt u zelf eigen, schone stroom op – en dat is goed uw portemonnee en het milieu. Met zonnepanelen bespaart u jaarlijks gemiddeld zo’n 750 euro op uw energierekening én een hele hoop CO2.  Bovendien levert een investering in zonnepanelen gemiddeld meer dan 10 procent rendement op. Kom daar maar eens om bij de bank. Geen wonder dat al meer dan 1,5 miljoen Nederlandse huishoudens leven op zonnestroom.

  • Gratis, vrijblijvend en uitgebreid advies;
  • 10 jaar opbrengstgarantie & 10 jaar installatiegarantie;
  • Alles-in-één-pakket: installatie, monitoring en nazorg;
  • Het aanbod is ook geldig voor vrienden en familie.

    Met zonnepanelen op uw dak betaalt u de energierekening met gemak.

Over Sungevity

VvAA en Sungevity werken al ruim drie jaar samen. Sungevity is een missie gedreven zonnepanelenbedrijf met meerdere keurmerken en certificaten waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Via VvAA zijn er al talloze leden overgestapt op zonnestroom. Sungevity is opgericht in 2012 en installeerde al meer dan 35.000 zonnesystemen in Nederland en België. Sinds 2017 is Sungevity onderdeel van ENGIE: een van Europa’s grootste voorlopers in de energietransitie. Zij willen graag zoveel mogelijk mensen laten leven van de zon. Samen bieden we zonnesystemen van de beste kwaliteit met de hoogst mogelijke garanties. 

Klik op de afbeelding hieronder om te zien hoe Trijntje Oosterhuis erover denkt.

Trijntje


Vraag nu een gratis adviesgesprek aan (tijdelijk niet mogelijk - zie praktische informatie)

Wilt u weten wat u met zonnepanelen kunt besparen op de energierekening?

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij onze gecertificeerde partner Sungevity. U krijgt deskundig advies op basis van uw dak en woonsituatie. Zo profiteert u ook direct van deze tijdelijke korting.

(Indien u AdBlocker aan heeft staan, zet deze dan uit om onderstaand formulier te zien)