Inloggen

Zonnepanelen via VvAA

Speciaal voor leden van VvAA biedt Sungevity eenmalig € 200,- korting op de aanschaf van een eigen zonnesysteem.

Praktisch

Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En Sungevity regelt alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Speciaal voor leden van VvAA biedt Sungevity eenmalig € 200,- korting op de aanschaf van een eigen zonnesysteem.



€ 200,- korting op zonnepanelen 

In de tijd dat de rendementen op spaargelden nihil zijn, kan investeren in zonne-energie een interessante overweging zijn. En voor leden van VvAA nu nog interessanter! VvAA werkt vanaf dit jaar namelijk samen met Sungevity, een van de grootste en bekendste aanbieders van zonnesystemen in Europa.

Speciaal voor leden van VvAA biedt Sungevity eenmalig € 200,- korting op de aanschaf van een eigen zonnesysteem.

Over Sungevity

VvAA kiest voor Sungevity vanwege de garantie die het bedrijf biedt op de opbrengst én vanwege de positief sociale en maatschappelijke filosofie van de organisatie. Al sinds 2012 is Sungevity actief op de Europese markt met meer dan tienduizend installaties op hun naam. De aanpak van Sungevity onderscheidt zich doordat men op afstand met geavanceerde rekensoftware nauwkeurig naar het betreffende dak, de individuele wensen en situatie kijkt. Zo kan op voorhand precies bekeken worden wat uw opbrengsten, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel u bespaart. De productieberekeningen zijn zó nauwkeurig dat de opbrengst aan schone kilowatturen voor 10 jaar wordt gegarandeerd. Uniek in Nederland.

Meer informatie rondom Roebyem Anders, co-founder en director van Sungevity, en de ontstaansgeschiedenis en filosofie van Sungevity leest u in dit artikel uit Het Parool.