Inloggen

Zonnepanelen via VvAA

Speciaal voor VvAA-leden biedt Sungevity € 200,- korting op een zonnesysteem. En met de zekerheid van 10 jaar garantie op uw zonproductie.

Praktisch

Overstappen naar zonnestroom is makkelijk. U regelt alles gewoon online op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity stelt een compleet zonnesysteem samen dat perfect bij uw dak en uw verbruik past. Experts nemen de tijd om u alles uit te leggen. Het resultaat is een kristalhelder totaalpakket, zonder bijkomende kosten. U heeft nergens omkijken naar, op het ontvangen van de installateurs na. Sungevity regelt elke stap. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Meld u aan voor gratis en vrijblijvend advies van Sungevity en krijg € 200,- korting!€ 200,- korting op zonnepanelen 

Komt u ook bij Generatie Zon?

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en helpen besparen op de energierekening. Bovendien levert een investering in zonnepanelen gemiddeld meer dan 10 procent rendement op. Kom daar maar eens om bij de bank. Geen wonder dat al 1 miljoen Nederlandse huishoudens leven op zonnestroom.

Goed om te weten is dat de salderingsregeling wordt afgebouwd. U mag vanaf 2023 steeds minder zonnestroom terugleveren en aftrekken van de energierekening. Kortom; overweegt u zonnepanelen? Hoe eerder u ze laat installeren, hoe hoger het rendement is.

Wilt u ook schone zonnestroom van eigen dak? Dan kunt u gebruikmaken van 200 euro VvAA-ledenkorting bij Sungevity, een van de grootste aanbieders van zonnesystemen in Europa. U bent van harte welkom bij Generatie Zon.

Over Sungevity

VvAA kiest voor Sungevity vanwege de hoge kwaliteit van producten en installatie, in combinatie met uitgebreide garanties. Hierdoor komt u als koper niet voor verrassingen achteraf te staan.

Als enige in Nederland rekent Sungevity voor elke klant precies door wat de afbouw van de salderingsregeling voor de besparing betekent. Aanbieders die dit niet doen, schetsen een te rooskleurig beeld. Sungevity is bovendien zo zeker van de opbrengst die ze u voorrekenen, dat ze geld terugbetalen als een systeem minder opwekt dan is beloofd.

Sinds de oprichting in 2012 installeerde Sungevity al meer dan 25.000 zonnesystemen in Nederland en België. In 2017 werd het bedrijf ingelijfd bij energiemaatschappij ENGIE.

Het afgelopen jaar werd Sungevity veel gevraagd om namens de zonnepanelensector het woord te voeren in de media, waaronder het NOS Journaal (vanaf 11.25) en het AD. Meer informatie ontstaansgeschiedenis en filosofie van Sungevity leest u in dit interview met oprichter Roebyem Anders uit Het Parool.

Wilt u weten wat u met zonnepanelen kan besparen op uw energierekening? Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt gratis advies van de adviseurs van Sungevity. U krijgt deskundig advies op basis van uw dak en woonsituatie.

Indien u onderstaand formulier niet ziet staan, schakel dan uw Ad Blocker uit.