Inloggen

Zonnepanelen met korting via VvAA

Wilt u ook de zon uw energierekening laten betalen? Profiteer dan van de voordelen van zonnepanelen, nu tot 9 juni 2022 met € 250,- korting.

Praktisch

Overstappen naar zonnestroom is makkelijk. U regelt alles gewoon online op een moment dat u goed uitkomt.

Sungevity stelt een compleet zonnesysteem samen dat perfect bij uw dak en uw verbruik past. Het resultaat is een kristalhelder totaalpakket, zonder bijkomende kosten. U heeft nergens omkijken naar, op het ontvangen van de installateurs na. Van het ontwerp tot de installatie, Sungevity regelt elke stap.

Sungevity is zo zeker van haar voorspellingen dat ze 10 jaar opbrengstgarantie geven, SunSure garantie noemen ze dat.

Mocht uw systeem dus minder opwekken dan voorspelt, dan betalen ze het verschil terug in euro's. Daarnaast kunt u zelf uw opbrengst dagelijks monitoren via het monitoringsportal. 

Meld u nu aan voor 9 juni 2022 voor gratis en vrijblijvend advies van Sungevity via onderstaand formulier. 

Let op: momenteel zijn zonnepanelen gewilder dan ooit. Door de grote vraag is de levertijd langer dan gebruikelijk. Houd rekening met een installatietermijn van minimaal 12 weken (na acceptatie van uw offerte). 

Helaas is in een recente uiting bij Arts en Auto een foutieve einddatum vermeld. De looptijd van deze actie is t/m 9 juni, zoals aangegeven op deze pagina.

Komt u ook bij Generatie Zon?

Als er zonnepanelen op uw dak liggen, wekt u zelf eigen, schone stroom op – en dat is goed uw portemonnee en het milieu. Met zonnepanelen bespaart u jaarlijks gemiddeld zo’n 750 euro op uw energierekening én een hele hoop CO2.  Bovendien levert een investering in zonnepanelen gemiddeld meer dan 10 procent rendement op. Kom daar maar eens om bij de bank. Geen wonder dat al meer dan 1,5 miljoen Nederlandse huishoudens leven op zonnestroom.

  • Gratis, vrijblijvend en uitgebreid advies;
  • 10 jaar opbrengstgarantie & 10 jaar installatiegarantie;
  • Alles-in-één-pakket: installatie, monitoring en nazorg;
  • Het aanbod is ook geldig voor vrienden en familie.

    Met zonnepanelen op uw dak betaalt u de energierekening met gemak.

Over Sungevity

VvAA en Sungevity werken al ruim drie jaar samen. Sungevity is een missie gedreven zonnepanelenbedrijf met meerdere keurmerken en certificaten waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Via VvAA zijn er al talloze leden overgestapt op zonnestroom. Sungevity is opgericht in 2012 en installeerde al meer dan 35.000 zonnesystemen in Nederland en België. Sinds 2017 is Sungevity onderdeel van ENGIE: een van Europa’s grootste voorlopers in de energietransitie. Zij willen graag zoveel mogelijk mensen laten leven van de zon. Samen bieden we zonnesystemen van de beste kwaliteit met de hoogst mogelijke garanties. 

Klik op de afbeelding hieronder om te zien hoe Trijntje Oosterhuis erover denkt.

Trijntje


Vraag nu een gratis adviesgesprek aan voor 9 juni 2022

Wilt u weten wat u met zonnepanelen kunt besparen op de energierekening?

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij onze gecertificeerde partner Sungevity. U krijgt deskundig advies op basis van uw dak en woonsituatie. Zo profiteert u ook direct van deze tijdelijke korting.

(Indien u AdBlocker aan heeft staan, zet deze dan uit om onderstaand formulier te zien)