World of Healthcare in Den Haag

Op donderdag 28 september 2017 vindt het World of Health Care (WoHC) plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit congresfestival staat de internationale gezondheidszorg centraal. Leer over mondiale- en lokale trends, uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg en netwerk met collega’s uit de Life Sciences & Health sector van over de hele wereld. Ook Hare Majesteit Koningin Máxima is aanwezig.


Programma

Luister naar de visie en ervaringen van interessante sprekers, zoals Melvin Samson (CEO Karolinska University Hospital), Frans van Houten (CEO Royal Philips), Jos de Blok (Oprichter Buurtzorg), Daan Dohmen (Oprichter FocusCura) of een van de internationale gastsprekers uit onder andere Duitsland, China of de VS. Neem deel aan inhoudelijke paneldiscussies, specifieke landen bijeenkomsten of interactieve co-creatie sessies. Wissel van gedachten met de aanwezige Nederlandse Life Sciences & Health organisaties en meer dan 100 buitenlandse zorgbeslissers uit België, China, Duitsland, Kenia, Oekraïne, Polen, Schotland, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Gebruik de handige netwerkapp om te zien wie er zijn en om in contact te komen. Daarnaast zorgen de food trucks, een speciale fun zone en de privé workspots voor een aangename ambiance. Kijk voor het programma op wohc.nl.


Korting voor VvAA-leden

VvAA leden ontvangen 25% op de toegangsprijs. U betaalt € 145,- in plaats van € 195,- per persoon. Bestel hier uw kaarten en vul in het eerste scherm in de roze balk bovenaan de promotiecode ‘vvaa’ in. De korting wordt dan direct verwerkt.
promotiecode

Organisatie

World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.
WoHC


Bestel met code vvaa