Wonderfeel

Als VvAA-lid ontvangt u 10% korting op een dagkaart én twee horecamunten

Praktische informatie

  • Data Vrijdag 19 t/m zondag 21 juli 2019
  • Locatie Landgoed Schaep en Burgh, Noordereinde 60 ’s-Graveland (let op: de ingang van het festival bereikt u via  Franse Kampweg 2, 1243 JC ’s-Graveland)
  • Website wonderfeel.nl
  • Tickets www.wonderfeel.nl/vouchers
  • Kortingscode  ARTSwf19 

Luisteren en luieren op Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zeven Wonderfeelpodia slechts een kleine wandeling van elkaar verspreid. 

Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten. 

Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocs, natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles wat daar tussen zit. Op het groene festivalterrein biedt Wonderfeel een totaalbeleving van klassieke muziek voor een breed publiek van nu. 

Wonderfeel: beleef klassieke muziek.