Wonderfeel, 100 concerten in de natuur 

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli vindt in natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland de derde editie plaats van Wonderfeel. Op dit grootste buitenfestival voor klassieke muziek kan jong en oud genieten van zo’n honderd concerten, uitgevoerd door ruim driehonderd musici. U ontvangt 10 euro korting op de normale toegangsprijs voor een dagkaart (normaal € 65,-), inclusief 2 consumptiebonnen. 

Op het programma staan verder muziekdocumentaires, poëzie en natuurexcursies. Er is een doorlopend kinderprogramma met onder meer muziekinstrumenten maken, waterbeestjes zoeken, poppenkast en diverse muziekvoorstellingen. Bovendien is er heerlijk eten en drinken op het terrein. 

Korting
U ontvangt 10 euro korting op de normale toegangsprijs voor een dagkaart (normaal € 65,-), inclusief 2 consumptiebonnen. 

  • Datum: vrijdag 21 juli, zaterdag 22 juli, zondag 23 juli 2017
  • Tijd: van 11.00 uur tot 23.55 uur
  • Prijs: € 55,- (normaal € 65,-) Voor kinderen en jongeren t/m achttien jaar is het festival gratis toegankelijk.
  • Locatie: landgoed Schaep en Burgh, Noordereinde 61, 's-Graveland

Wonderfeel wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. De natuur is een vanzelfsprekend thema op het buitenfestival. Begrippen zoals biologisch afbreekbaar, hergebruikt, led en hybride passen goed bij Wonderfeel. Van elk verkocht kaartje gaat € 2,50 euro naar Natuurmonumenten. 

Meer informatie en kaarten bestellen: wonderfeel.nl/arts-en-auto


Meer informatie en reserveren