Inloggen

Straks stoppen? Nu voorbereiden

Tijdens het congres Witte Jas aan de Wilgen krijgt u informatie die u voorbereidt op de volgende stap in uw loopbaan: uw werkzaamheden afbouwen en uw praktijk overdragen of verkopen. 

Congres Witte Jas aan de Wilgen

U bent van harte welkom

Welke stappen moet u ondernemen als u besluit te stoppen met uw praktijk? Wanneer is stoppen financieel verantwoord? Hoe vindt u een geschikte overnamekandidaat? Hoe bereidt u uw personeel voor? Maar ook: welke invulling geven u en uw partner aan de vrije tijd? Dat en meer wordt behandeld in workshops en tijdens de informatiemarkt.


  • Door bezoekers beoordeeld met een ruime 8
  • Informatie op maat (voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten)
  • Ook een interessant programma voor uw partner
De datum van de eerst volgende editie is helaas nog niet bekend. Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar wittejasaandewilgen@vvaa.nl met daarin uw naam, adres en telefoonnummer.

Praktische informatie

Regulier dagticket: € 211,75

Dagticket met partnerkorting: € 166,50

Bekijk het video-sfeerverslag van de afgelopen bijeenkomst

 

Diverse workshops

HR adviseur

Praktijkbeëindiging

Onze adviseurs vertellen wat er komt kijken bij de daadwerkelijke overdracht of beëindiging van de praktijk. Samen met mensen van uw beroepsgroep wordt u door onze adviseurs verteld welke zaken u moet regelen en hoe u deze het beste op kan pakken.
Betrek uw medewerkers

Betrek uw medewerkers

Juristen Edith Peters en Bas van Kasteel geven u tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Welke impact heeft het op uw medewerkers als u besluit te stoppen met uw praktijk? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hier het beste op voorbereid zijn?
Financiele planning

Financiële planning

Gertjan Portman (adviseur Financiële Planning) geeft u handvatten om goed inzicht in uw financiële situatie te verkrijgen en daar uw plannen op te baseren. Waar moet u rekening mee houden als u besluit te stoppen met uw praktijk? Welke zaken dient u van tevoren geregeld te hebben om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen?
scroll verder