Straks stoppen? Nu voorbereiden

Op zaterdag 4 november 2017 was het congres Witte Jas aan de Wilgen. Een dag vol informatie die u voorbereidt op de volgende stap in uw loopbaan: uw werkzaamheden afbouwen en uw praktijk overdragen of ver­kopen. De volgende editie vindt plaats op zaterdag 14 april 2018. 

Congres Witte Jas aan de Wilgen met Esther Vergeer

Kom samen met uw partner naar het congres

Welke stappen moet u ondernemen als u besluit te stoppen met uw praktijk? Wanneer is stoppen financieel verantwoord? Hoe vind ik een geschikte overnamekandidaat? Hoe bereid ik mijn personeel voor? Maar ook: welke invulling geven mijn partner en ik aan de vrije tijd? Dat en meer wordt behandeld in workshops en tijdens de informatiemarkt. Esther Vergeer - winnares van de carrièreprijs op het sportgala - vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als sportster met een handicap. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen.

  • Door bezoekers beoordeeld met hoger dan een 8
  • Informatie op maat (voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten)
  • Ervaringen uitwisselen met collega’s, ook interessant voor uw partner
  • Accreditatiepunten (3 punten via ABAN) voor huisartsen

Datum, tijdstip en locatie

Datum: zaterdag 14 april 2018 
Aanvang: 09:30 uur
Einde: 15:30 uur
Locatie: 't Hart, Orteliuslaan 750, Utrecht
Kosten: € 211,75 per deelnemer. Een combikaart (u en uw partner) kost € 332,75. De bedragen zijn inclusief btw.
Accreditatie: voor huisartsen (3 punten)

Sfeerimpressie van vorige congressen

Programma congres Witte Jas aan de Wilgen

Het programma volgt binnenkort

Diverse workshops

Bonusworkshop

Lodewijk Schmit Jongbloed verzorgt een bonusworkshop in de vorm van een lezing over arbeidstevredenheid en loopbanen van artsen. Hij behandelt de resultaten uit zijn promotieonderzoek, de belangrijke vragen uit zijn boek ‘HEEL de dokter’ en de resultaten van een onderzoek via Baromed. Daarnaast bespreekt hij vanuit zijn coachervaring voorbeelden van artsen die een alternatieve loopbaan zochten en vonden in de jaren voor (en na) hun pensioen.

Financiele planning

Financiële planning

Gertjan Portman (adviseur Financiële Planning) geeft u handvatten om goed inzicht in uw financiële situatie te verkrijgen en daar uw plannen op te baseren. Waar moet u rekening mee houden als u besluit te stoppen met uw praktijk? Welke zaken dient u van tevoren geregeld te hebben om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen?

HR adviseur

Betrek uw medewerkers

HR adviseur Jamal Bourrich geeft u tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Welke impact heeft het op uw medewerkers als u besluit te stoppen met uw praktijk? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hier het beste op voorbereid zijn? 

 

Witte jas praktijkbeeindiging

Praktijkbeëindiging

Onze adviseurs vertellen wat er komt kijken bij de daadwerkelijke overdracht of beëindiging van de praktijk. Samen met mensen van uw beroepsgroep wordt u door onze adviseurs verteld welke zaken u moet regelen en hoe u deze het beste op kan pakken.

scroll verder