Straks stoppen? Nu voorbereiden

Op zaterdag 4 november 2017 is het congres Witte Jas aan de Wilgen. Met topspreekster Esther Vergeer. Als voormalig rolstoel­tennisster vertelt zij alles over haar belangrijke carrièreswitch.
 

Witte Jas aan de Wilgen met Esther Vergeer

Kom in het najaar naar het congres

Welke stappen moet u ondernemen als u besluit te stoppen met uw praktijk? Wanneer is stoppen financieel verantwoord? Hoe vind ik een geschikte overnamekandidaat? Hoe bereid ik mijn personeel voor? Maar ook: welke invulling geven mijn partner en ik aan de vrije tijd? Dat en meer wordt behandeld in workshops en tijdens de informatiemarkt. Esther Vergeer - winnares van de carrièreprijs op het sportgala - vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als sportster met een handicap. Indrukwekkend is haar verhaal over haar grote carrièreswitch.

  • Door bezoekers beoordeeld met hoger dan een 8
  • Informatie op maat (voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten)
  • Ervaringen uitwisselen met collega’s, ook interessant voor uw partner 
  • Accreditatiepunten (ABAN) voor huisartsen

Datum, tijdstip en locatie

Datum: 4 november 2017
Aanvang: 09:30 uur
Einde: 15:30 uur
Locatie: 't Hart, Orteliuslaan 750, Utrecht
Kosten: € 211,75 per deelnemer. Een combikaart (u en uw partner) kost € 332,75. De bedragen zijn inclusief btw.
Accreditatie: voor huisartsen

Terugkijktip:

Webinar ‘Beleggen is niets voor mij. Of wel?’Diverse workshops

Financiele planning

Financiële planning

Gertjan Portman (adviseur Financiële Planning) geeft u handvatten om goed inzicht in uw financiële situatie te verkrijgen en daar uw plannen op te baseren. Waar moet u rekening mee houden als u besluit te stoppen met uw praktijk? Welke zaken dient u van tevoren geregeld te hebben om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen?

HR adviseur

Betrek uw medewerkers

Onze juristen Bas van Kasteel en Edith Peters geven u tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Welke impact heeft het op uw medewerkers als u besluit te stoppen met uw praktijk? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers hier het beste op voorbereid zijn? 

Witte jas praktijkbeeindiging

Praktijkbeëindiging

Onze adviseurs vertellen wat er komt kijken bij de daadwerkelijke overdracht of beëindiging van de praktijk. Samen met mensen van uw beroepsgroep wordt u door onze adviseurs verteld welke zaken u moet regelen en hoe u deze het beste op kan pakken.

scroll verder