Waterkaarten app

‘Een app waarmee je op het water niet zonder kan. Goede service, die direct reageert.’

8 euro korting!

Waterkaarten

Waterkaarten app

De watersporters onder u kennen het ongetwijfeld: de waterkaarten app van de ANWB, sinds jaar en dag een van de meest betrouwbare apps voor het navigeren op Nederlandse waterwegen.

De waterkaarten app toont alle ANWB-Waterkaarten voor heel Nederland en alle gedetailleerde informatie over vaarwegen, jachthavens en voorzieningen en openings-/bedieningstijden van bruggen en sluizen in één app.

Per 31 maart 2018 is de ANWB gestopt met de exploitatie van de Waterkaarten app. Sindsdien wordt de app voortgezet door ANWB-partner en ontwikkelaar The Mobile Company. De Waterkaarten app maakt net als vanouds gebruik van de ANWB waterkaarten en de ANWB Wateralmanak. U als gebruiker merkt niets van de verandering en kunt de app blijven gebruiken zoals u gewend bent!

The Mobile Company geeft u, als lid van VvAA, eenmalig de mogelijkheid om de Waterkaarten app tegen een exclusieve korting aan te schaffen. Tot en met 31 mei betaalt u voor een jaarabbonnement geen € 42,99 maar slechts € 34,99 (€ 2,91 per maand)!

De app is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken. Het abonnement stopt automatisch, maar u kunt ook verlengen.

Kijk voor meer informatie op waterkaarten.app/ActieVvAA/