Inloggen

VvAA Rally 2019

De populaire VvAA Rally vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 mei van 9.30 tot 19.30 uur. Bent u erbij met een young- of oldtimer?

Nog enkele plekken beschikbaar!
Schrijf u hier in!


Voor de rally is dit jaar gekozen voor de provincies Drenthe en Friesland. Dit gebied heeft een typisch Hollands karakter met oude boerderijen, veel bos, hunebedden en mooie verlaten klinkerwegen. Dit jaar zijn de start en finish op het prachtige landgoed Havixhorst, een eeuwenoude havezathe die tot 1939 privé-eigendom is geweest en sinds 1982 als chateauhotel dienstdoet. 

Om er zeker van te zijn dat voor iedereen de juiste uitdaging wacht, is ook dit jaar besloten om in twee verschillende klassen te rijden: de toerklasse voor de beginnende rallyrijder en de sportklasse voor de meer ervaren rijder. De verschillende systemen die gebruikt gaan worden, zijn onder meer: Bol-Pijl, Ingetekende lijn, Pijlen kortste route, Punten vrije route. In de toerklasse wordt voornamelijk op Bol-Pijl gereden.

Omdat het om een toerrally gaat, wordt geen strikt tijdschema gehanteerd. Wel is het de bedoeling dat u binnen de openingstijden van de verschillende controles aanwezig bent voor lunch en koffiestop. Na de rally wordt een algemeen klassement opgemaakt.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 18 mei 2019
  • Tijd: 9.30 – 19.30 uur
  • Prijs: € 190,- per equipe (bestaande uit 2 personen), inclusief koffie/thee, lunch en diner.
 

Reglement Rally 2019