VvAA Rally 2018 

VvAA-lid met een young- of oldtimer? Schrijf u in voor de VvAA-rally op zaterdag 26 mei! U rijdt door weidse polders, langs uitgestrekte duin- en boslandschappen en door eeuwenoude, schilderachtige plaatsjes in Noord-Holland.


VvAA Rally 2018

Tour de Noord-Holland start in Bergen


Deze activiteit heeft inmiddels plaatsgevonden.

De populaire VvAA Rally vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 mei van 9.30 tot 19.30 uur. Bent u erbij met een young- of oldtimer? Schrijf u dan snel in! Dit jaar start de VvAA Rally vanaf Landgoed 't Hof in Bergen.

Noord-Holland: een provincie met vele gezichten. U rijdt door weidse polders met molens, vaarten en stolpboerderijen, langs uitgestrekte duin- en boslandschappen en door eeuwenoude, schilderachtige plaatsjes.

Start

De rally start in Bergen, gelegen aan de voet van de duinen, waar u ’s morgens wordt verwelkomd op het eeuwenoude Landgoed Het Hof, verscholen in de bossen van dit kunstenaarsdorp. Hier vindt aan het einde van de rally ook het diner en de prijsuitreiking plaats.

Toerklasse en sportklasse

Om er zeker van te zijn dat voor iedereen de juiste uitdaging wacht, heeft de organisatie besloten ook dit jaar twee verschillende klassen te laten rijden:

  • toerklasse voor beginnende rallyrijders en mensen die het rustig aan willen doen 
  • sportklasse voor de meer ervaren rijders, op zoek naar een uitdaging

 De verschillende systemen die gebruikt gaan worden, zijn onder andere: bol-pijl, ingetekende lijn, pijlen kortste route, puntenvrije route. De toerklasserijders rijden merendeels op bol-pijl. Gaat u ook deze uitdaging aan? Meld u nu aan voor de editie 2018! 

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 26 mei 2018
  • Tijd: 9.30 – 19.30 uur
  • Prijs: € 190,- per equipe (bestaande uit 2 personen), inclusief koffie/thee, lunch en diner.
  • Aantal deelnemers: er is plaats voor 60 equipes.
     

 Omdat het deze dag nadrukkelijk gaat om een toerrally (ongeacht de klasse), wordt er – net als in voorgaande jaren – geen strikt tijdschema gehanteerd. We vragen deelnemers binnen de openingstijden van de verschillende controles aanwezig te zijn voor een lunch- en koffiestop. Na afloop van de rally wordt er een algemeen klassement opgemaakt.

VvAA Rally