VvAA Familiedag Geofort

Speciale dag met exclusief activiteitenprogramma voor VvAA-gezinnen.

VvAA Familiedag

Praktische informatie

 • Datum
  zondag 22 september
 • Waar
  Geofort in Herwijnen (Betuwe)
 • Ontvangst
  vanaf 11.00 uur
 • Programma/activiteiten
  tot (desgewenst) 17.00 uur 
 • Prijs
  € 10,90 p.p. volwassenen;
  € 8,45 p.p. kinderen 
 • Inbegrepen
  entree, koffie/thee/limonade met iets lekkers en tal van activiteiten.

Aanmelden 

(Door op Aanmelden te klikken, gaat u naar een registratiemodule en staat u toe dat Invitado, partner van VvAA voor dit evenement, de door u ingegeven gegevens mag gebruiken in overeenstemming met de VvAA privacyverklaring).

Interactief museum Geofort – must voor jong & oud


Miljoenen jaren teruggaan in de tijd; uitzoomen tot het verste plekje in het heelal; in een lift stappen die dwars door de aardkorst gaat; de kracht van een aardbeving ervaren.  Het is maar een kleine opsomming van alle activiteiten en spannende avonturen die u en uw kinderen te wachten staan in Geofort.

Voor de VvAA Familiedag is dit jaar gekozen voor dit unieke, interactieve ‘science center’ dat drie jaar terug is verkozen tot Beste Kindermuseum van de Wereld. 

Dat deze onderscheiding geheel terecht is, kunt u samen met uw kinderen ervaren op zondag 22 september, wanneer Geofort speciaal voor VvAA-gezinnen een leuk en uitdagend activiteitenprogramma heeft samengesteld. 

N.b.: Geofort biedt ook voor jonge kinderen vanaf circa 4 jaar leuke activiteiten, maar voor het speciale spelprogramma is leesvaardigheid vereist.