Inloggen

Volvo Mobiliteitsonderzoek

Mogen we u wat vragen? Neem nu deel aan het mobiliteitsonderzoek en maak kans op kaarten voor de Hockey Pro League.

Ja, ik doe mee

Volvo Mobiliteitsonderzoek

Praktische informatie:

Via de 'ik doe mee'-knoppen op deze pagina kunt u een mail versturen, waardoor wij uw e-mailadres krijgen. In de mail zelf zet u alleen: Ja, ik doe mee met het mobiliteitsonderzoek. Daarna ontvangt u een vragenlijst en dingt u automatisch mee voor de Hockey Pro League kaarten.

Namens Volvo bedankt voor de genomen moeite.

Doet u mee met ons onderzoek?

De wijze waarop we ons verplaatsen, verandert de komende jaren aanzienlijk. Elektrificatie is al lang geen toekomstmuziek meer en nieuwe typen dienstverlening zijn aan de orde van de dag - met meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Daar denken we bij Volvo dagelijks

over na.

 

Hoe ziet ú de toekomst van mobiliteit?

Wat vindt u belangrijk als het om uw woon-werk verkeer gaat? En hoe ziet u het ideale vervoer in uw vrije tijd? Wat verwacht u van uw dealer/garage als het gaat om dienstverlening en aanvullende services?

 

Om meer zicht te krijgen op uw wensen en behoeften, nodigen we u graag uit deel te nemen aan ons grootschalige mobiliteitsonderzoek. Welk merk u ook rijdt, we horen graag wat u belangrijk vindt als het gaat om het onderwerp mobiliteit.

 

Deelname aan ons mobiliteitsonderzoek kost u niet meer dan pakweg tien minuten.

Onder alle deelnemers verloten we vier maal twee kaarten voor de Hockey Pro League 2022.

 

Ik doe mee


Wij danken u op voorhand voor uw input en mening.


Praktisch

U ontvangt na aanmelding en activatie van het onderzoek een email met hierin de link naar het onderzoek. Het onderzoek kan volledig anoniem worden uitgevoerd en kost u gemiddeld circa 7 – 10 minuten.