Ledenvoordeel bij Vinea

Techniekkampen, watersporten, strandvakanties, taalreizen, dierenkampen, noem maar op! ViNEA heeft het! Voor kinderen in de leeftijd 7-19 jaar organiseren wij actieve, onvergetelijke vakanties in binnen- én buitenland. Boek nu met speciale lezerskorting van € 40,- voor zomer 2019.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

  • Bel 030-2270680
  • Mail naar info@vinea.nl
  • Gebruik onze chat op de website www.vinea.nl
  • Stuur een bericht via social media op @vineavakanties
Vermeld bij uw boeking de kortingscode VVAA190 voor een korting van € 40,- per boeking.*

Voor meer informatie over Vinea Vakanties: ViNEA.nl

* Niet geldig op reeds gemaakte boekingen
.


VInea Logo

Met Vinea mee op zomervakantie

Bent u op zoek naar een geweldige vakantie voor uw kind(eren) in de leeftijd van 7-19 jaar, dan bent u bij Vinea Vakanties aan het goede adres!

Willen uw kinderen leren programmeren of hun Engels verbeteren op een internationale talenschool? Of zijn ze het liefst buiten, op het water met het zonnetje op hun bol? Vinea is specialist in zomerkampen en jongerenvakanties en heeft een zeer breed aanbod in binnen- én buitenland. Met allemaal één gemene deler: het wordt de állerleukste week van het jaar.

Als u nú boekt voor 31 mei 2019 ontvangt u als lezer van de VVAA een speciale lezerskorting van €40,- op een zomerkamp of jongerenvakantie.

Hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment:

VineaWetenschap, natuur, techniek en ruimte zijn heel interessant om over te leren en om te ontdekken hoe de wereld eigenlijk in elkaar zit. Daarom hebben we in samenwerking met ‘knappe koppen’ van de TU Delft, Zo Zit Dat en Bomberbot  heel leuke en leerzame zomerkampen in elkaar gezet waar je kan leren programmeren, 3D ontwerpen en antwoorden op allerlei vragen kan onderzoeken. 


Vinea zeilenZeilen is super tof! Je bent lekker buiten, wind door je haar, zonnetje op je bol. Het is één van de mooiste en de oudste manieren om de wereld rond te gaan! Vanaf het water zie je de wereld namelijk totaal anders en je komt op plekken die je op een andere manier niet zomaar kunt bereiken. Samen in de boot met nieuwe vrienden leren zeilen, wedstrijdjes doen, mooie dagtochten maken en daarna lekker relaxen!

Vinea taalOnze taalreizen zijn echt de ultieme combinatie van Engels leren en vakantie vieren met andere jongeren! Je krijgt les op de leukste Engelse bestemmingen en kan de lessen meteen in de praktijk brengen met toffe activiteiten. We hebben taalreizen naar de studentensteden Cambridge en Oxford, de historische stad Canterbury of Eastbourne aan de zonnige Engelse kust.

Welke vakanties er nog meer zijn, kunt u vinden op www.vinea.nl


Met Vinea mee op zomervakantie omdat

  • Kinderen en jongeren de tijd van hun leven hebben met nieuwe vrienden en vriendinnen
  • Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
  • De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
  • Je alleen maar een koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
  • Alle lessen en clinics van gecertificeerde docenten en instructeurs zijn
  • We lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en het gewoon goed geregeld is!

Speciaal voor VvAA-leden

Voor elke geboekte zomerkamp en/of jongerenreis € 40,- korting.