Inloggen

Glamping met korting

Beleef een onvergetelijke gezinsvakantie met Vinea Family. Meer informatie/reserveren

Vinea Family

Exclusief voor VvAA-leden:

  • € 35,- korting per persoon op een Vinea Family vakantie
  • Gebruik kortingscode VVAAFZ21 bij het boeken
  • Geldig t/m 30 juni 2021
  • Boek hier

Inspannen en ontspannen, samen met uw kinderen onvergetelijke activiteiten ondernemen en actief bezig zijn in de natuur. Wilt u surfen, mountainbiken, kanoën of powerkiten?

Vinea Family vakanties zitten vol avontuurlijke activiteiten waarbij iedereen uit het gezin maximaal geniet en herinneringen voor het leven maakt. Dát is wat deze vakantie zo bijzonder maakt.

Ontspanning en gezelligheid

Naast een actief programma is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Kom heerlijk tot rust terwijl de Vinea-reisleiding de kinderen mee op pad neemt of een leuk spel organiseert. De reisleiding is de hele vakantie aanwezig voor extra (kids)activiteiten. Zo kunt u gezellig borrelen met andere ouders of in uw eigen bubbel verdwijnen met een goed boek.

Vakanties vanaf € 434,- p.p.

Met Vinea Family kunt u naar Zuid-Frankrijk of naar de Waddeneilanden. In het zonnige Frankrijk staan jullie allerlei stoere activiteiten te wachten in de prachtige natuur van Tarn-et-Garonne. Op Ameland kunt u glamperen aan zee, met volop watersportactiviteiten op het programma. Of wilt u liever eilandhoppen op de Wadden en de charmes van alle vijf de Waddeneilanden ontdekken?

Met het speciale ledenvoordeel van VvAA profiteert u nu van een extra voordelige prijs. Vul bij het boeken de kortingscode VVAAFZ21 in en ontvang een korting van € 35,- per persoon op de boekingsprijs.