Inloggen

Vinea Vakanties

Beleef een onvergetelijke gezinsvakantie met Vinea Family, speciaal voor VvAA-leden nu met €35 korting per persoon.


Meer informatie/boeken

Vinea Vakanties

Praktische informatie:

  • Prijs: €35,- korting op de boekingsprijs per persoon;
  • Kortingscode: VVAAFZ22;
  • Deze aanbieding is geldig op Vinea Family vakanties voor de zomer 2022 en kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties;
  • Geldig tot 31 augustus 2022.

    Boek hier een Vinea vakantie

Met Vinea Family beleeft u een vakantie waarbij het hele gezin maximaal geniet.

Samen onderneemt u de leukste activiteiten terwijl u geniet van de natuur. U hoeft nergens aan te denken, want Vinea neemt alle zorg uit handen. Van het goed verzorgde verblijf met heerlijk eten tot een uitdagend programma voor alle leeftijden. U hoeft alleen nog maar in te pakken en te genieten, van de tijd met elkaar én de gezelligheid van andere families.

Onvergetelijke avonturen

Vinea Family vakanties zitten vol avontuurlijke activiteiten geschikt voor het hele gezin. Van leren surfen tot klimmen tussen de boomtoppen. Eén ding is zeker: terwijl u samen de golven bedwingt of het hoogtouwen parcours trotseert, maakt u herinneringen voor het leven. Dat is wat deze vakantie zo bijzonder maakt.

Ontspanning en gezelligheid

Naast een actief programma is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Kom tot rust terwijl de Vinea-reisleiding de kinderen mee op pad neemt of een leuk spel organiseert. Ook zorgen we voor activiteiten speciaal voor de ouders, zoals wadlopen of een wijnproeverij. Omdat de reisleiding de hele vakantie klaarstaat om de kids te vermaken, kunt u zorgeloos genieten van een moment voor uzelf zonder dat iemand zich hoeft te vervelen. Dat betekent dus ook eindelijk tijd om dat ene boek te lezen waar u steeds maar niet aan toe komt…

Vakanties vanaf € 499,- p.p.

Komende zomer kunt u met Vinea Family watersporten op Amelan of naar zonnig Zuid-Frankrijk. Op Ameland en in Frankrijk verblijft u vlakbij het strand en staat het programma in het teken van watersportactiviteiten en meer. 

Met het ledenvoordeel van VvAA kunt u nu profiteren van een extra voordelige prijs. Vul bij het boeken de kortingscode VVAAFZ22 in en ontvang een korting van € 35,- op de boekingsprijs per persoon.