Inloggen

Op zomerkamp met Vinea Vakanties

Summercamp hoodie cadeau bij boeking van een mei- of zomerkamp bij Vinea.

Meer informatie/boeken

Op zomerkamp met Vinea Vakanties

Praktische informatie:

  • Summercamp hoodie cadeau t.w.v.
    € 37,50 bij boeking van een mei- of zomerkamp bij Vinea.
  • Gebruik bij uw boeking kortingscode VVAAZOMERTRUI22
  • Deze aanbieding geldt tot 28 februari 2022

    Boek hier een Vinea vakantie

Al 70 jaar organiseert Vinea Vakanties de leukste vakanties voor kinderen en jongeren. Van zeilkamp tot ponykamp en van stoere outdoorvakantie tot actieve strandvakantie.

Voor iedereen van 7 tot en met 18 jaar is er iets leuks te beleven. Het aanbod is uitgebreid en divers, maar alle vakanties hebben één ding gemeen: het wordt de leukste tijd van het jaar.

Onvergetelijke avonturen

Op vakantie met Vinea doen kinderen samen met leeftijdsgenoten alleen maar leuke dingen. Iedere vakantie zit vol bijzondere activiteiten, begeleid door enthousiaste en ervaren reisleiders en instructeurs. Zij weten precies hoe ze deelnemers de tijd van hun leven bezorgen en zorgen dat ieder kamp een feestje wordt. Zo is een surfkamp bijvoorbeeld veel meer dan alleen maar surfen: het is ook lachen tijdens de gekste spellen en thema-avonden, knus rond het kampvuur zitten en samen onvergetelijke avonturen beleven.

Nieuwe dingen proberen

Iedere vakantie is speciaal ontwikkeld voor een bepaalde leeftijdsgroep. Zo kunnen jonge kinderen leren zeilen, paardrijden en nog veel meer in Nederland, en kunnen jongeren bijvoorbeeld op backpackreis door Europa. Zo wordt iedere deelnemer bij Vinea uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen. Dat maakt zo’n ‘vakantie zonder ouders’ niet alleen een geweldig leuke ervaring, maar ook een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling.

Op kamp in stijl

Om de vakanties nóg leuker te maken, biedt Vinea VvAA-leden de kans om hun kind geheel in stijl op kamp te laten gaan. Bij het boeken van een vakantie in de mei- of zomervakantie krijgt u namelijk een gratis Vinea Summercamps-hoodie cadeau ter waarde van €37,50.

Vinea