Inloggen

Verwennerij op Landgoed Lauswolt

3 dagen/2 nachten in vijfsterren hotel vanaf € 334,- p.p. inclusief glas champagne, vijfgangendiner met wijnarrangement in Michelin-restaurant en gebruik stadsfietsen.

Meer informatie/boeken

Verwennerij op Landgoed Lauswolt

Praktische informatie:

  • Prijs (o.b.v. 2-psk type deluxe):
    - zondag t/m woensdag €334,- p.p.;
    - donderdag t/m zaterdag €374,- p.p.
  • Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aankomst.
  • Dit arrangement is geldig t/m 28 februari 2022 (m.u.v. periode 22 december - 7 januari).

    Meer informatie/boeken
Gastronomie, luxe en ontspanning: het zijn de trefwoorden voor het lezersarrangement dat QL Hotels en Restaurants samenstelde met Landgoed Lauswolt in Friesland, een idyllisch in de bossen gelegen vijfsterrenhotel bij Beetsterzwaag.

Naast een prachtige omgeving met schilderachtige Friese plaatsjes en vele fiets- en wandelmogelijkheden voor wie de provincie wil verkennen, biedt het hotel een 18-holes golfcourse en wellnessmogelijkheden in de eigen Health & Spa (tegen betaling).

Het ‘Wolkom yn Fryslân’-lezersarrangement is inclusief: ontvangst met koffie of thee en Fries suikerbrood, een glas champagne als aperitief, een gastronomisch vijfgangendiner met bijpassend wijnarrangement, tafelwater en mokka tot besluit in het hotelrestaurant De Heeren van Harinxma, twee overnachtingen met champagne-ontbijt en gebruik van stadsfietsen.