Inloggen

Verwennerij in historische ambiance


Verwennerij in historische ambiance

Boeken

  • Prijs
    € 465 voor twee personen (o.b.v. 2-psk, normaal € 604,50)

Reverveer nu


Dit arrangement kan dagelijks geboekt worden vanaf mei tot en met eind juni 2021 op basis van beschikbaarheid m.u.v. feestdagen. Alle overige kosten die tijdens het verblijf worden gemaakt, worden volgens werkelijk verbruik doorberekend. 
Hotel de Wereld in Wageningen, bekend van de Duitse capitulatie in 1945, heeft een grote rol in onze vaderlandse geschiedenis gespeeld. Een bezoek aan Hotel de Wereld voelt dan ook als een wandeling door een belangrijk hoofdstuk van Nederland. De geschiedenis van Hotel de Wereld gaat echter terug tot 1669, toen logement ‘De Wearelt’ als pleisterplaats voor reizigers en postkoetsen en halte voor paarden- en stoomtrams in beeld kwam.

De boeiende geschiedenis en de ligging, in de internationale ambiance van Wageningen, nabij arboretum, uiterwaarden en de Veluwe, maken dit viersterrenhotel tot een bijzonder adres en ideale springplank voor een verkenning van de mooie omgeving. In restaurant LEV. @ De Wereld wordt gekookt met aandacht voor streekproducten.

Samen met QL Hotels & Restaurants stelde De Wereld een Arts en Auto-arrangement samen, bestaande uit: een uitgebreide borrelplank met een 
glas cava, twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt, één keer een viergangendiner, één keer een vijfgangendiner, één dag fietshuur inclusief fietsroutes en een lunchpakket voor onderweg.