Met korting vergaderen in Paleis Soestdijk

Dat Paleis Soestdijk rondleidingen verzorgt, is vrij algemeen bekend. Maar wist u ook dat het paleis tijdelijk beschikbaar is voor zakelijke arrangementen? Als VvAA-lid ontvangt u 10% korting op alle arrangementen!

In de historie van onze koninklijke familie neemt Paleis Soestdijk een bijzondere positie in. De beelden van de defilés op het bordes zullen velen van u bekend voorkomen. Na de inhuldiging van Beatrix als koningin was Paleis Soestdijk geen koninklijke residentie meer, maar Prinses Juliana en Prins Bernhard bleven er wonen tot hun dood in 2004.

Van watertoren tot balzaal
Paleis Soestdijk heeft bijzondere locaties beschikbaar. Denk aan de oudste watertoren van Nederland, de voormalige zitkamer van Prins Bernhard en u kunt zelfs plaatsnemen aan tafel in de balzaal van het paleis; de stuczaal.

Herbestemming
De ontknoping voor de definitieve herbestemming van het paleis wordt dit jaar nog verwacht. Hierdoor wordt vergaderen in het paleis werkelijk een unieke en exclusieve ervaring! En speciaal voor VvAA-leden zelfs nog iets meer: u ontvangt namelijk op alle zakelijke arrangementen 10% korting!

Arrangementen
Kijk voor de mogelijke arrangementen op paleissoestdijk.nl/locatieverhuur/vergaderarrangementen.html.

Meer informatie
U kunt via info@paleissoestdijk.nl nadere informatie opvragen of reserveringen doorgeven. Vergeet niet uw VvAA-lidmaatschap te vermelden!