Inloggen

Ultieme natuurbeleving in Huttopia Villages

Huttopia biedt Arts en Auto-lezers en VvAA-leden tijdelijk 10 procent korting indien u in mei 2022 boekt. Zie ook overige voorwaarden.

Boeken

Ultieme natuurbeleving in Huttopia Villages

Praktische informatie:

Huttopia biedt Arts en Auto-lezers tijdelijk 10 procent korting, wanneer u vóór eind mei een reservering maakt voor minimaal zeven nachten, voor een verblijf t/m uiterlijk 8 juli* 2022, in een van de volgende Villages:

Lac de Rillé (Touraine); Senonches (Eure-et-Loir); Dieulefit (Provence/Drôme); Sud Ardèche (Rhône-Alpes) en Lanmary – Périgord (Dordogne).

Gebruik kortingscode AAVILLAGE bij uw boeking.

Website Huttopia

Een vakantie in Frankrijk in de Forest Villages van Huttopia is vakantie vieren middenin de natuur, op een (autovrij) terrein dat zo groot is dat het bijna voelt als wildkamperen. U heeft in de Huttopia Villages keuze uit diverse sfeervolle ‘ready to camp’-accommodaties van hout en canvas.

Met fijne bedden, een groot terras met tuinmeubelen en een plancha-plaat om buiten te koken en te eten. Wifi vindt u er niet, wél ontspanning dankzij fraai gesitueerde verwarmde zwembaden (met peuterbad voor de allerkleinsten) en, voor wie dat leuk vindt, een gevarieerd en origineel activiteitenaanbod voor klein en groot (dagelijks in het hoogseizoen). 

Helemaal tot rust komt u onder de bomen in de ‘Forest Spa’, met Fins bad en sauna’s. Verder biedt iedere Village de mogelijkheid fietsen of e-bikes te huren om op verkenning uit te gaan. En een restaurant voor wanneer u een avond geen zin heeft zelf te koken. 

Elk heeft zijn eigen karakteristieken. Zo biedt Huttopia Dieulefit onder meer de zogenaamde Cahuttes, lodgetenten met de sfeer van een chalet, hoog op palen, met een subliem uitzicht over lavendelvelden en bergen.

Het in de Loire-vallei gelegen Lac de Rillé biedt onder andere comfortabel blokhutten en knusse tenten aan de rand van een meer en heeft een bijzondere spa: gelegen op een klein eiland, met een glassauna met een panoramisch uitzicht. Huttopia Senonches ligt in een van de grootste eikenbossen van Frankrijk, en Lanmary is een must voor rustzoekers en lekkerbekken, gelegen in het hart van de Périgord in een beschermd bos van liefst twintig hectare, met een bijzonder restaurantterras.