Inloggen

Uddelaer speciaalbieren

€ 12,50 korting op een bierpakket van Uddelaer.

Bestel hier

Uddelaer speciaalbieren

Praktische informatie:

  • Prijs: € 39,- inclusief verzendkosten (i.p.v. € 51,50)
  • Bestel hier
  • Kies onderaan de pagina: Uddelaer Combi Lentepakket Speciaalbier en Sportbier 12 stuks en vermeld in het veld opmerkingen ‘VvAA’ en u ontvangt de 4 extra sportbieren.

Speciaal voor VvAA-studentleden heeft Brouwerij De Uddelaer een bierpakket samengesteld bestaande uit tien Peptan sportbieren, een lekker fris alcoholvrij witbier en zes speciaalbieren, 2x Witbier, 2x Meibock en 2x Blond.

Beschrijving bieren

Peptan

Uddelaer Peptan Sportbier is een dorstlessend alcoholvrij bier en is speciaal ontwikkeld om gezondheids- en functionele voordelen te leveren. Het is de ideale vervanger voor frisdranken en zoete sportdrankjes.

Witbier

Bij het brouwen van Uddelaer Witbier wordt voor de helft tarwemout gebruikt. Dit verklaart de karakteristieke troebelheid. De aangename frisheid van dit bier wordt bereikt door het toevoegen van koriander en sinaasappelschil. Uddelaer witbier heeft een licht bittere nasmaak en is de ideale dorstlesser op warme zomerdagen. In combinatie met vis- en kip gerechten een schot in de roos.

Meibock

Uddelaer Meibock is vol van smaak met een licht zoete afdronk. Alcoholpercentage 7%. En door het gebruik van Duitse hopsoorten heeft deze Meibock een zachte maar stevige bitterheid. Smaakt heerlijk bij o.a. BBQ, pittige kipgerechten, lamsgerecht en zoete curry. Maar ook bij vele soorten kaas.

Blond

Uddelaer Blond wordt gebrouwen met een Belgisch gist. Als ‘Trappisten’ bier met veel aroma en smaak associaties, een zeer populair speciaalbier. Heerlijk bij gebakken aardappelen met een bal gehakt of hamburger. Maar ook zeker bij een lunchgerecht met vis, kip of pasta is Uddelaer Blond een aanrader.