Inloggen

De Uddelaer speciaalbier

Een verrassend bierpakket met 4 verschillende soorten bier, aangevuld met een smaakvol 1.0 alternatief. Heerlijk voor de zomerse barbecue avonden! Ja, ik wil zomers genieten!

Zomerpakket speciaalbieren van bierbrouwerij De Uddelaer 

Exclusief voor u als VvAA-lid:

 
  • Speciale prijs: € 31,50

  • Vermeld code VvAA2020 op het bestelformulier bij 'opmerkingen'
  • Gratis verzending
  • Geldig tot en met 30 september 2020


    Liever via mail bestellen?                        Mail naar info@uddelaer.nl o.v.v. uw VvAA lidnummer
Bierbrouwerij De Uddelaer biedt exclusief voor VvAA-leden een zomerpakket speciaalbieren aan. De bieren worden gebrouwen volgens eigen recept. In 2015 is de hobby-brouwerij gestart en hebben zij zich als micro-brouwerij een positie verworven in de lokale markt.

Het zomerpakket bestaat uit 4 verschillende soorten bier: 3x Blond, 3x Pilser, 3x Witbier en 3x Meibock. U ontvangt tevens 3 gratis Uddelaer 1.0, een smaakvol alchoholarm speciaalbier.

Bierpakket De Uddelaer

Biersoorten Zomerpakket

Pilsner
Uddelaer Pilsner is een ondergistend bier met meer smaak en aroma dan de gangbare pilsner. Ondergistend betekent vergisting bij 12 graden C. Dit is veel lager dan bij de andere Uddelaer speciaalbieren. Het rijpen (lageren) duurt langer dan bij bovengistende bieren. Ideaal als dorstlesser bij zomerse temperaturen en na een fysieke inspanning.

 

Witbier
Bij het brouwen van Uddelaer Witbier wordt door de helft tarwemout gebruikt. Dit verklaart de karakteristieke troebelheid. De aangename frisheid wordt bereikt door het toevoegen van koriander en sinaasappelschil. Uddelaer Witbier heeft een licht bittere nasmaak en is de ideale dorstlesser op warme zomerdagen. En goed te combineren met vis- en kip gerechten.

 

Blond
Uddelaer Blond wordt, net als de Tripel, gebrouwen met een Belgische gist. Als Trappisten bier, met veel aroma en smaak-associaties, een zeer populair speciaalbier. Met een alcoholpercentage van 6,5% is het een middelzwaar bier.

 

Meibock
Uddelaer Meibock is een prachtig lentebier in onze collectie. Vol van smaak met lichtzoete afrond. Met een alcoholpercentage van 7% en door het gebruik van Duitse hopsoorten heeft deze Meibock een zachte maar stevige bitterheid. Lekker voor onder andere bij de BBQ.

 

1.0
Een alcoholarm bier met 1% alcohol. Prima vervanger van Pilsner of Witbier. Combineert goed met lichte gerechten zoals salades, maar met schaal- en schelpdieren en witvis.