Inloggen

Travelhome campervakantie met korting

Heeft u plannen voor een campervakantie? Bij boeking van een complete camperreis bij Travelhome Campervakanties, ontvangt u als VvAA-lid een exclusieve eenmalige korting van € 75,-.


Praktische informatie

Voor meer algemene informatie, kunt u terecht op de website van travelhome.nl

Via de inlog in uw “Mijn VvAA”-omgeving kunt u een coupon downloaden waarmee u bij Travelhome uw korting kunt aanvragen. Vergeet daarom bij boeking niet uw couponnummer door te geven!

Download coupon

Travelhome

Heeft u plannen voor een campervakantie? Bij boeking van een complete camperreis (vlucht & camper) bij Travelhome Campervakanties, ontvangt  u als VvAA-lid een exclusieve eenmalige korting van € 75,-.

Als sinds 1986 biedt Travelhome camperreizen aan naar onder andere de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Chili, Scandinavië en Namibië. Ze vertellen u graag uit eigen ervaring waarom een camperreis de ideale manier is om een land te verkennen.

Ze kunnen u bijvoorbeeld precies vertellen welke faciliteiten een camper heeft, wat het verschil is tussen een full hook-up en water/electric site en hoe een dump station werkt. Of wat de mooiste wandeling van Zion is en waar u die leuke camping aan het water bij Tofino vindt.