Inloggen

Stadler Form

26% korting op de gehele collectie ventilatoren van Stadler Form. 

Bestellen

Stadler Form ventilatoren

Praktische informatie:

  • 26% korting op de gehele collectie ventilatoren van Stadler Form.
  • Aanbieding is geldig tot 1 september 2022.
  • Gebruik kortingscode VVAA26 bij uw bestelling

Bij Stadler Form worden elegante en nuttige huishoudelijke apparaten met buitengewoon design ontwikkeld. Stadler Form werkt  met passie  aan innovaties voor huishoudelijke apparaten.

De focus ligt op het verbeteren van de luchtkwaliteit van het binnenklimaat. De apparaten van Stadler Form behoren tot één van de beste als het aankomt op vorm en functionaliteit. Daarnaast is elk apparaat een waardevolle toevoeging aan het interieur.

Met de warme zomerdagen bent u met de ventilatoren van Stadler Form klaar voor de zomer. De collectie kent een verscheidenheid aan ventilatoren voor verschillende ruimtes in huis. In elke ruimte is een aangenaam binnenklimaat te creëren met behulp van de verschillende ventilatoren. Binnen de collectie zijn er tafel-, vloer- en staande ventilatoren.

Ieder model beschikt over zijn eigen functionaliteiten en snelheidsniveaus:

De uniek ontworpen Leo is bij uitstek geschikt als  tafelventilator en beschikt over een oscillerende modes met 4 verschillende standen.

De Otto is een vloerventilator gemaakt van een duurzaam geproduceerd bamboe frame met 3 snelheidsniveaus.

Simon is een staande ventilator die onlangs is geïntroduceerd en kenmerkt zich door zijn indrukwekkende luchtverspreiding. Met een bereik tot 10 meter is deze stille ventilator te bedienen met een afstandsbediening en kent 10 snelheidsinstellingen.

Naast de Leo, Otto en Simon zijn er nog acht ventilatoren binnen de collectie van Stadler Form. Via Ventilatoren - Officiële webshop - Stadler Form kunt de gehele collectie raadplegen.