Inleiding

Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm geeft speciaal voor VvAA-leden een inleiding op de tentoonstelling Out of Office, Kunstschatten uit bedrijven.

Out of Office. Kunstschatten uit bedrijven.

Met inleiding van museumdirecteur en rondleiding Jop Uddens

Praktische informatie

  • Datum: 3 februari 2019 15:00 uur
  • Prijs: € 9,- (inclusief een bezoek aan het museum)
  • Locatie: Singer Laren

Kaarten bestellen: singerlaren.nl/artsenauto

Gebruik de volgende code: ARTS#18AU$ en u ontvangt € 10,- korting op het reguliere tarief van € 19,- (incl. een bezoek aan het museum).


Kaarten bestellen

Op zondag 3 februari geeft museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm, voorafgaand aan de lezing van Job Ubbens over de hedendaagse kunstmarkt, speciaal voor VvAA-leden een inleiding op de tentoonstelling Out of Office. Kunstschatten uit bedrijven.

Aan de hand van werken van kunstenaars als Karel Appel, Marlene Dumas, Armado, Jan Schoonhoven en Folkert de Jong, toont hij spannende dwarsverbanden tussen kunstenaars uit verschillende periodes én tussen diverse collecties.

Rondleiding Jop Uddens

Jop Ubbens - oud-directeur van Christie’s Nederland, nu Ubbens Art - leidt u vervolgens langs de verschillende, boeiende kunstmarkten. Hij vertelt over bizarre en soms misschien obscene prijzen voor kunst en laat zien dat kunst niet slechts een verbeelding van de werkelijkheid is. Kunst maakt blij, kunst schuurt en kunst hoort erbij.