Inloggen

Relaxen in romantisch Schwarzwald

3 dagen/2 nachten vanaf € 509,- p.p. op basis van volpension en met diverse extra’s.

Meer informatie/boeken

Relaxen in romantisch Schwarzwald

Praktische informatie:

Prijs: vanaf € 509,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
Dit arrangement geldt tot 31 maart 2022.

Meer info/reserveren: +49 74 47 28 90 of

per mail

Het viersterren Romantik Wellnesshotel Sackmann, een familiehotel in Baiersbronn-Schwarzenberg in het romantische Murgdal, is een luxe uitvalsbasis voor een verkenning van het Zwarte Woud.

Het hotel, dat liefst vier restaurants telt, biedt deze winter een arrangement, bestaande uit twee overnachtingen in een Design kamer met ’s morgens ontbijtbuffet, glas champagne op de dag van aankomst, eenmalige gratis welkomstminibar, tijdens de middagen een Wellfit-lunchbuffet, een avond een seizoensgebonden meergangenmenu, en een avond een vijfgangenkeuzemenu, plus een voucher t.w.v. 50 euro voor een behandeling in de Burgfels Spa.

Verder ontvangen Arts en Auto-lezers nog een fles Sackmann Sekt Premier Brut en bonbons op de kamer bij aankomst, en mogen 3 dagen/2 nachten vanaf € 509,- p.p. op basis van volpension en met diverse extra’s Relaxen in romantisch Schwarzwald ze kiezen uit een van de volgende extra’s: een geschenkmand uit de Sackmann Shop bij vertrek; gratis gebruik van de hotelspa; huur van een wellnesstas voor de sauna; of een Schwarzwaldplus Card.