Royal Delft / Delfts blauw

Dit jaar viert de fabriek Royal Delft, bekend van Delfts blauw, zijn 365-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan krijgt u een rondleiding en demonstratie waarin u meer leert over geschiedenis en productieproces. Na een luxe lunch volgt een schilderworkshop. Beschilder zelf uw tegel!

 • Datum: 13 oktober 2018
 • Tijd: 11.30 – 15.30 uur
 • Prijs: € 59,50 p.p.
 • Inclusief:
  - Koffie/thee en taart
  - Rondleiding Royal Delft Experience
  - Lunch (tomatensoep, broodjes met divers beleg, quiches, verse fruitsalade en onbeperkt koffie, thee en jus d’orange)
  - Workshop
  - Eigen Delfts Blauw werk mee naar huis.

Meld u voor 1 okt. aan

artifex.nu/artsenauto

Royal Delft 260x260

Beschilder Delfts Blauwe creatie

Delft is onlosmakelijk verbonden met beroemde namen als Johannes Vermeer en Antoni van Leeuwenhoek. Ook wereldberoemd is het Delfts Blauw aardewerk dat tot op de dag van vandaag in de Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft volgens eeuwenoude tradities volledig met de hand wordt beschilderd.

Dit jaar viert de fabriek zijn 365-jarig jubileum en ter gelegenheid hiervan is een arrangement samengesteld waarbij u tijdens een rondleiding en demonstratie meer leert over geschiedenis en productieproces. Na een luxe lunch volgt een schilderworkshop. U kunt zelf een tegel beschilderen, naar eigen ontwerp of met een sjabloon.

Uw eigen Delfts Blauwe creatie
Extra leuk; speciaal voor VvAA-leden heeft de fabriek een sjabloon ontwikkeld met een ontwerp van een Delftse microscoop à la Van Leeuwenhoek! Uw eigen Delfts Blauwe creatie mag u uiteraard houden; u kunt deze later zelf ophalen of voor € 8,50 laten toesturen.