Inloggen

Reisinspiratiedag VvAA QualityTime

Kom naar de Reisinspiratiedag van VvAA QualityTime op zaterdag 8 februari 2020 tussen 13.00 en 17.00 uur en kennis met onze reisexperts!

8 februari 2020: reisinspiratiedag VvAA QualityTime

Praktisch 


  • Datum: zaterdag 8 februari 2020
  • Tijd: van 13.00 - 17.00 uur
  • Locatie: Koetshuis de Haar, Kasteellaan 1 in Utrecht
  • Kosten: geen
  • Parkeren: u kunt gratis parkeren
  • Reizen: komt u met de trein, dan kunt u mee met de pendelbus van/naar station Vleuten.
Schrijft u zich zo snel mogelijk in door te mailen naar info@vvaareizen.nl of te bellen naar 030 247 48 16.
Plannen voor een vakantie? Of benieuwd naar een nascholings- of teambuildingsreis? Kom naar de Reisinspiratiedag van VvAA QualityTime op zaterdag 8 februari 2020 tussen 13.00 en 17.00 uur en kennis met onze reisexperts! Ook kunt u meteen de prachtige tuinen van Kasteel de Haar bezoeken!

Bij VvAA QualityTime gaan we nét even verder voor onze klanten. Onze slogan is niet voor niets 'Met zorg geregeld'. Want dat is precies wat we doen: we leggen u in de watten. Van A tot Z. 

Tijdens de Reisinspiratiedag kunt u presentaties bijwonen over onze bestemmingen en de reisexperts het hemd van het lijf vragen. Met een virtual reality-bril reist u af naar een van de resorts van Club Med. Hebt u vragen over de juiste kleding voor uw reis, van seizoen tot bergschoen? Kathmandu, dé specialist, praat u bij over de laatste trends.

Prachtige locatie

Dit unieke evenement organiseren we op een prachtige historische locatie, het Koetshuis van Kasteel de Haar. En het mooie is: als u zich inschrijft, kunt u de prachtige tuinen bezoeken. Kortom, een combinatie van reisinspiratie opdoen en genieten op het landgoed van het grootste kasteel van Nederland.