De toekomst dichtbij

Laat u inspireren door collega's met innoverende praktijken.

Praktijk van de Toekomst, 15 december

Praktijk van de Toekomst vond plaats op 15 december 2015 in Utrecht.

Lees meer op STT.nl over het verloop van deze avond

Andere manieren van samenwerken en organiseren, ketenzorg, substitutie, TeleMedicine…. Hoe gaat u hiermee om? Hoe veranderingsbereid en bekwaam bent u en hoe implementeert u innovaties in de dagelijkse praktijk? Leer van collega’s die met dezelfde vragen en uitdagingen hebben geworsteld én die daar al stappen in hebben gezet.


Inspiratie en antwoorden op bovenstaande vragen geven wij u graag tijdens de inspirerende bijeenkomst 'Praktijk van de Toekomst' op dinsdagavond 15 december op het hoofdkantoor ’t Hart van VvAA in Utrecht. VvAA organiseert deze avond in nauwe samenwerking met KSYOS Telemedisch Centrum en de Stichting Toekomstbeeld Techniek (STT). Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Tijdens deze avond geven wij – als start voor vervolgbijeenkomsten – ook aandacht aan Cello huisartsenzorg, een huisartsencoöperatie die nu al als voorbeeld kan dienen als het gaat om het implementeren van innovaties zoals TeleConsultatie en andere manieren van organiseren en samenwerken als gevolg van die innovaties.


De toekomst is er. En nu?

Praat mee over dit onderwerp met andere zorgprofessionals. 

Partners

Praktijk van de Toekomst wordt georganiseerd in samenwerking met KSYOS en STT.