Startersdag PPN en VvAA voor de paramedische professional

Werkt u al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huidtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar en Mensendieck en wilt u voor uzelf beginnen? Of hebt u pas het diploma gehaald voor één van deze paramedische beroepen en wilt u een eigen praktijk starten? Kom dan op zaterdag 17 juni naar de PPN-VvAA startersdag. 

Paramedisch Platform Nederland (PPN) en VvAA organiseren deze startersdag voor alle 5 beroepsgroepen. Eerstelijnszorg én onderlinge samenwerking staan centraal.  

Wegwijs in de eerstelijn

U maakt die dag kennis met diverse aspecten van het starten van een eigen praktijk. Via lezingen en workshops komt u te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media of registratie in het Kwaliteitsregister. Centraal staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg en hoe u dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk. 

Netwerken

De federatie PPN is vorig jaar opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten). PPN-startersdag biedt een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maakt u kennis met de eigen beroepsvereniging en kunt bij de adviseurs van VvAA terecht voor advies.

Datum & tijd:

Zaterdag 17 juni 2017, 9.00 tot 17.00 uur


Locatie:

VvAA, Orteliuslaan 750, 3528 BB in Utrecht.


Kosten:

€ 55,- voor leden van de EN, NVD, NVH, NVLF en VvOCM
€ 85,- voor niet leden
(incl. catering en cursusmateriaal)

startersdag voor paramedische professionals

Datum en locatie

Datum: zaterdag 17 juni 2016
Locatie: 't Hart (hoofdkantoor VvAA), Orteliuslaan 750, Utrecht
Aanvang: 9.00 uur
Einde: 17.00 uur
Aanmelden en programma: via website eigen beroepsvereniging