Activiteiten in het Philips museum

In de maand februari en in de voorjaarsvakantie zijn er volop activiteiten in het Philips museum in Eindhoven. Van 7 februari t/m 6 maart ontvangt u 2 euro korting op de toegangsprijs voor volwassenen (kinderen tot 6 jaar gratis). 

U vindt het Philips Museum op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde: de Emmasingel in het centrum van Eindhoven. Het Philips Museum vertelt het inspirerende verhaal van Philips, dat zich vanuit dit fabriekje in Eindhoven ontwikkelde tot een toonaangevend wereldconcern op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting.

Naast de activiteiten in de voorjaarsvakantie als familievoorstelling De Lamp en de Museum Kids Factory komen tijdens het Design Weekend op 13 en 14 februari vele topdesigners naar het museum om hun unieke verhalen met bezoekers te delen.

Prijs / korting

  • € 6,- (normaal € 8,-) voor volwassenen
  • kinderen tot 6 jaar gratis
  • kinderen 6 t/m 18 jaar € 4,-
U ontvangt de korting op vertoon van uw VvAA lidmaatschapskaart aan de balie van het museum. De actie is geldig van 7 februari t/m 6 maart en niet in combinatie met andere acties en kortingen. 

Meer informatie
Philips museum
Philips design