Inloggen

Philips AED HeartStart HS1

15% korting op één AED en tot wel 25% korting bij aankoop van 5 of meer. Meer informatie/bestellen

Philips AED HeartStart HS1

Praktische informatie:

Krijg nu exclusief als VvAA-lid 15% korting op de aanschaf van een Philips AED HeartStart HS1 via Procardio tot wel 25% korting bij aanschaf op 5 of meer AED's als vakgroep.

Let op: de levering van AED's heeft momenteel vertraging. Voor meer informatie over beschikbaarheid kunt u mailen naar:  ledenvoordeel@vvaa.nl

Meer informatie & prijzen

7 op de 10 hartstilstanden gebeuren thuis...

Of in de thuisomgeving. Bent u de hele dag in het ziekenhuis levens aan het redden en staat u thuis met lege handen. Het zal u maar overkomen.

Ruim 300 mensen per week krijgen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De eerste 3-5 minuten is de overlevingskans 70%. Iedere minuut later dat een AED wordt ingezet verlaagt de overlevingskans met 10%. Maak uzelf en uw vakgroep daarom NU hartveilig. 

Over de AED

De Philips AED HeartStart HS1 is niet alleen de meest verkochte defibrillator ter wereld, maar ook de allerbeste. De Philips AED is namelijk makkelijk, snel en veilig in gebruik. Voor gewone mensen in ongewone situaties. De dagelijkse, automatische zelftesten zorgen ervoor dat de AED betrouwbaar is en altijd klaar voor gebruik.

Voor in elk huis

Het is daarom ook de ideale AED voor bijna elk huis, kantoor of vereniging. De compacte HS1 weegt inclusief draagtas minder dan 2 kg, ideaal voor in de auto, caravan of boot. Altijd bij de hand! Dankzij de schaalvoordelen van het grote productievolume is de Philips HeartStart HS1 ook zeer betaalbaar.