Inloggen

Pastoe

De pionier in ‘Dutch Design’ bestaat 107 jaar.

Aanbieding


VvAA en Arts en Auto bieden u de unieke mogelijkheid om uw eigen Pastoe-meubel te (laten) ontwerpen tegen een exclusieve ledenkorting van 15 procent. Tijdens uw bezoek aan Pastoe kunt u dan meteen met eigen ogen het productieproces aanschouwen en samen met een adviseur van het merk een kast-op-maat samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Voor meer informatie, voorwaarden en een afspraak: pastoe.nl

Pastoe

Het is een naam die iedere designliefhebber wel kent: Pastoe. Dit jaar bestaat de meubelfabriek van dit oer-Hollandse merk - een van de pioniers van ‘Dutch Design’- 107 jaar. In menig medisch huishouden heeft een meubel van de Nederlandse fabrikant gestaan.

Kenmerkend voor Pastoe is dat het merk zichzelf geregeld opnieuw uitvindt, dankzij steeds weer nieuwe productietechnieken en innovatieve materialen voor de geregeld wisselende collectie. 

Alle meubels worden vervaardigd in de eigen fabriek in Houten. Zesduizend unieke kasten per jaar, geen kast is hetzelfde. Want dat is een ander kenmerk van Pastoe: iedereen is ontwerper. 

Pastoe-kasten gaan lang mee en het merk heeft zich als doel gesteld om doorlopend de kwaliteit van de producten te verbeteren. Elk paneel, elk onderdeel wordt aan een minutieuze inspectie van minstens twee meesterbouwers onderworpen, voordat een meubel de fabriek mag verlaten.