Inloggen

Omniversum: Apollo 11

Met korting naar IMAX-documentaire over de eerste maanlanding.

Praktische informatie

  • Adres President Kennedylaan 5,
    Den Haag
  • Tickets: omniversum.nl
  • Kortingscode ART876

Unieke documentaire Apollo 11 

Vanaf 21 mei draait Apollo 11 in het Haagse filmtheater Omniversum. Een unieke, Engelstalige documentaire op IMAX-formaat met niet eerder vertoonde beelden over de eerste bemande maanreis. Op het reusachtige koepelscherm van Omniversum een meeslepende belevenis.

Vijftig jaar geleden zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Zijn legendarische woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.” 

Apollo 11 van regisseur Todd Douglas Miller en producent Statement Pictures laat u die eerste bemande maanreis, een van de grootste menselijke prestaties uit de geschiedenis, opnieuw beleven.

 De documentaire op IMAX-formaat maakt alleen gebruik van origineel beeldmateriaal en geluid, recent ontdekt in de kluizen van NASA. Daardoor krijgt u het gevoel dat u zelf aanwezig bent bij de missie uit 1969 die de astronauten Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins naar de maan voerde. Apollo 11 neemt u mee naar het hart van deze uitzonderlijke wetenschappelijke en menselijke onderneming. U voelt de spanning in de laatste weken van de voorbereiding, bij de lancering, de landing en de terugkeer op aarde. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – een onvergetelijke en aangrijpende, historische belevenis. 

Let op: In Omniversum is de Engelstalige film te zien zonder ondertiteling.