Inloggen

15% korting op Olivioli olijfolie en meer 

Pure kwaliteit olijfolie en heerlijke delicatessen voor VvAA leden. Ja, ik wil smaakvoller koken!

Olijfolie en delicatessen van Olivioli met 15% korting

Exclusief voor u als VvAA-lid:

 
  • 15% korting op het gehele assortiment van Olivioli!
  • Gebruik kortingscode VVAA-OLIVIOLI
  • Voor authentieke olijfolie, klikt u hier
  • Hoogwaardige balsamico en azijn kunt u hier vinden
  • Olivioli pakketten zijn ook leuk als cadeautje, klik hier
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00
  • De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020

Olivioli levert al bijna 10 jaar kwalitatief hoogwaardige olijfolie uit Spanje en Italië aan diverse toprestaurants in Nederland.Dat olijfolie een onderdeel is van een gezonde levensstijl mag nagenoeg bekend zijn, maar om een kwalitatief goede en smaakvolle olijfolie te vinden kan nog wel eens een uitdaging zijn.

Door passie, kennis en ervaring kan Olivioli je dan ook uitstekend adviseren welke olijfolie het beste past bij de door jou meest gebruikte ingrediënten. Of het nu gaat om olie met brood te dippen, een voor in de salade of bij groente, vlees, vis, gevogelte of zelfs bij een dessert er is altijd die perfecte olijfolie te vinden.

Daarnaast heeft Olivioli ook prachtige sherry azijnen uit Jerez en balsamico’s uit Modena. Nieuw in het assortiment zijn de hot sauces uit Mallorca, puur natuur, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, smaak en kleurstoffen, voor de liefhebbers van heet, heter, heetst.

Hoe herken je een goede olijfolie en wat zijn de verschillen?

Als echte olijfolie sommeliers zijn ze altijd op zoek naar die bijzondere olijfoliën uit Spanje en Italië, waarbij kwaliteit voorop staat. Olivioli werkt alleen met kleinere producenten zodat het productieproces van vrucht tot fles gevolgd kan worden en de kwaliteit gewaarborgd. Net als wijn is olijfolie een complex product met een scala aan geuren en smaken, zo is de ene olijfolie wat groen, de andere wat nootachtig of zelfs wat zoet van smaak. Hierdoor past dan ook de ene olijfolie wat beter bij bepaalde ingrediënten dan een andere.

En, heeft u de smaak al te pakken?