Nooit meer te druk + VvAA diner!

Bijzonder seminar met bestseller-auteur Tony Crabbe van het boek Nooit meer te druk. Upgrade voor VvAA-leden: u schuift aansluitend aan het seminar aan voor een mastermind-diner met Tony Crabbe

Praktische informatie

Datum

  • Donderdag 7 februari 2019

Programma

  • 09.00 uur: Ontvangst
  • 09.30 uur: Opening seminar
  • 17.00 uur: einde seminar en start VvAA diner
  • 19.00 uur: einde VvAA diner

Locatie

  • Landgoed De Horst De Horst 1 3971 KR Driebergen-Rijsenburg

Prijzen

  • U betaalt: €995,- per persoon (excl. 21% btw)Als lid van VvAA wordt krijgt u bij inschrijving voor het seminar een speciale VIP upgrade. Na het seminar schuift u aan bij een besloten VvAA mastermind diner (17.00- 19.00 uur) met Tony Crabbe. Met ruimte voor uw specifieke vragen.
"Wie het altijd druk heeft, heeft het niet begrepen. Tony Crabbe heeft strategieën voor een minder hectisch leven."
NRC Handelsblad

AANMELDEN

Nooit meer te druk

Met bestseller-auteur Tony Crabbe

U draait overuren. U bikkelt. U buffelt. Maar wat u ook doet, u bent nooit meer echt ‘bij’. Met een lege inbox, een lege to-do-lijst en écht tijd voor uzelf. U bent niet alleen: onderzoek toont aan dat 60 procent van alle werknemers ‘op het tandvlees’ gaat.

Op 7 februari laat bestsellerauteur Tony Crabbe zien hoe u écht goede keuzes maakt, taken verstrekkend delegeert en uw aandacht optimaal gebruikt. Met als gevolg: rust in uw hoofd. Overzicht in het werk. En toch een hoge productiviteit. Dat kan.

Andere sprekers: prof.dr. Margriet Sitskoorn, Wouter de Jong en Jan van Setten.

BLOK 1: De druk van de ketel

Hoe ontwapent u de belangrijkste terroristen van ons drukke hoofd.
Hoe ontsnapt u aan sociale druk?
Hoe weerstaat u continue prikkels?
Waarom werkt tijdmanagement niet?
Door: Tony Crabbe & Margriet Sitskoorn.

BLOK 2: Radicaal slimmere oplossingen

Minder productiviteit maakt u juist succesvoller. Druk zijn is niet cool. U ontdekt nieuwe manieren om uzelf te onderscheiden en verbeteren.
Door: Tony Crabbe & Wouter de Jong

BLOK 3: De praktische gids

Een praktische gids voor meer rust en geluk in een overvolle wereld. Slimme manieren om geluksmomentjes te creëren. En beter te balanceren tussen werk en alles daarbuiten.
Door: Tony Crabbe & Jan van Setten

Extra: Mastermind diner met Tony Crabbe

Exclusief voor VvAA leden. Terwijl andere deelnemers in de file gaan, schuift u aan in een besloten diner met Tony Crabbe en collega medisch professionals. Daarin gaat u in op specifieke issues uit uw eigen werk. Tony deelt zijn adviezen met u.

Over Tony Crabbe

De Brit Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap: Nooit meer te druk. Het boek doorbrak onlangs de magische grens van 100.000 verkochte exemplaren. Tony werkt in het dagelijks leven als bedrijfspsycholoog voor bedrijven als Microsoft, Disney, Salesforce en de World Bank. Daarnaast is hij als honorair wetenschappelijk onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Londen.