Inloggen

Nextory: lekker lezen deze zomer

Lees of luister deze zomer 60 dagen gratis met keuze uit honderdduizend luisterboeken en ebooks.

Begin nu met lezen

Lekker lezen deze zomer met Nextory

Praktische informatie:

  • Stream boeken meteen op uw smartphone of tablet
  • 60 dagen gratis proefperiode met onbeperkte toegang tot de app via code VVAAZOMER
  • Alleen geldig voor nieuwe Nextory-gebruikers
  • Aanmelden/registreren

Nextory is een digitale streamingdienst waarmee u onbeperkt toegang hebt tot ebooks en luisterboeken.

U kunt kiezen uit een selectie van meer dan honderdduizend titels die rechtstreeks naar uw telefoon en tablet te downloaden zijn. Ook kunt u kiezen voor een gezinsabonnement waarmee u speciale kinderprofielen aan kunt maken voor jonge gebruikers.

Lezen heeft een positieve invloed op het welzijn en de persoonlijke groei en ontwikkeling. Ongeacht of uw doel is om te ontspannen of om nieuwe ideeën op te doen of andere perspectieven te ontdekken. Stevige literatuur, ijzingwekkende thrillers, interessante biografieën en zelfs kookboeken. U hebt het allemaal binnen handbereik met Nextory.

Voor de echte strebers is er de optie om uzelf een leesdoel te stellen, en makkelijk bij te houden hoeveel u al gelezen hebt. Via handige grafieken is te zien of u meer of minder hebt gelezen dan de afgelopen maanden.

Als VvAA-lid kunt u Nextory deze zomer gratis proberen voor maar liefst 60 dagen lang. Start uw zomer goed en zet alvast uw leeslijstje klaar.

WINACTIE

Als klap op de vuurpijl verloot Nextory onder de eerste 20 aanmeldingen, 2x een gratis Goud abonnement voor 6 maanden. Stuur een schermafbeelding van uw orderbevestiging naar
content@nextory.nl om kans te maken.

Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe gebruikers van Nextory. Geen opzegtermijn, u kunt het abonnement ten allen tijde stopzetten.