Inloggen

Genieten van kunst in Naarden 

NAARDEN the Art fair viert 25-jarig bestaan.


Genieten van kunst in Naarden

Praktische informatie:

Speciaal voor leden van de VvAA heeft de jubilerende kunstbeurs een feestelijk aanbod samengesteld.

Voor twee personen betaalt u nu geen €33,- (kassaprijs) maar een exclusieve entreeprijs van €20 voor twee personen.

De bestellink wordt zichtbaar na inloggen bij MijnVvAA.

Nieuwe data:
Wegens overheidsmaatregelen is de beurs doorgeschoven naar 3 t/m 6 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

De website en nieuwsbrief bieden actuele bezoekersinformatie

 meer informatie

NAARDEN the Art fair viert in 2022 haar 25-jarig bestaan van 3 t/m 6 maart 2022 (de beurs is wegens corona overheidsmaatregelen doorgeschoven).

Na een digitale editie in 2021 keert de beurs fysiek én extra feestelijk terug in de Grote Kerk Naarden. Hier presenteren 64 internationale kunsthandelaren en galeries een topselectie oude, moderne en hedendaagse kunst, nog voor de opening gekeurd door onafhankelijke experts

Een kwart eeuw
‘NAARDEN’ is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De allereerste editie werd op initiatief van Johan en Edith Rissik van InterEvent gestart in 1998 onder de naam Kunst & Antiek Weekend Naarden.

Johan zegt daarover: “Onze eerste driedaagse editie telde 30 exposanten en dit waren hoofdzakelijk antiquairs. Een kwart eeuw later is Naarden the Art fair uitgegroeid tot één van de belangrijkste en meest sfeervolle kunstbeurzen in Nederland.”

Edith vult aan: “We zijn trots op onze 64 internationale exposanten en kijken er samen naar uit onze bezoekers weer persoonlijk te mogen verwelkomen!” In 2020 trok de beurs 15.000 bezoekers.

Genieten in de vesting
NAARDEN the Art fair is onlosmakelijk verbonden met de eeuwenoude vestingstad Naarden, gelegen in het hart van ’t Gooi. De Grote Kerk Naarden is een rijksmonument uit de 15e eeuw.

De vijf eeuwen oude plafondschilderingen, drie orgels en het fraaie beeld van het Gooisch Vrouwtje trekken het hele jaar door heel wat bekijks. Na uw bezoek aan de beurs kunt u nog verder genieten van de vele sfeervolle winkels en restaurants die Naarden-Vesting te bieden heef
t.


Bereikbaarheid
Grote Kerk Naarden
Marktstraat 13 | 1411 CX Naarden
Centraal gelegen dichtbij de A1 (Amsterdam/Amersfoort).

Gratis parkeergelegenheid aan de noord- en zuidkant van de Vesting.
Openbaar vervoer: neem vanaf het station Naarden-Bussum buslijn 110
(stopt 4 minuten lopen van de Grote Kerk).