Inloggen

MyWheels

Ontvang uw eerste rit met een elektrische auto via MyWheels gratis.

Aanmelden

MyWheels

Praktische informatie: 

Prijs: v.a. €2,25 p.u.
Gebruik bij uw boeking de code vvaa;
Deze aanbieding geldt tot 01-04-2022;

De korting is alleen geldig op elektrische voertuigen en op een eerste MyWheels reservering.

Aanmelden

Bij MyWheels zijn ze ervan overtuigd dat ze maar 1 miljoen auto’s nodig hebben om Nederland mobiel te houden. Ze dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden.

Want als er meer auto’s gedeeld worden
, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kunt u overal naartoe, op elk moment dat u dat wilt. Dat geeft niet alleen een gevoel van vrijheid, het is om meerdere redenen goed.

Zo hebben we 
meer ruimte op straat, meer ruimte voor groen en leveren we een belangrijke bijdrage aan het milieu door aanzienlijk minder CO2 uit te stoten.

Met de 2200 auto’s (and counting) en het grootste elektrische aanbod van Nederland heeft u met MyWheels altijd een (elektrische)deelauto op loopafstand. Van elektrische SUV’s tot kleine stadsauto’s, met MyWheels heeft u de perfecte auto voor ieder moment.

Aanbieding
Als lid van de VVAA ontvangt u nu tijdelijk het eerste ritje met een elektrische auto (t.w.v. €25) gratis. Zo kunt u vrijblijvend MyWheels en elektrisch rijden uitproberen.

Zo werkt het
Reserveer de auto gemakkelijk via de website of met de app. De kortingscode kan ingevuld worden bij het aanmaken van de reservering onder ‘korting’. Openen gaat net zo makkelijk via één swipe met de app. De sleutel bevindt zich in de auto.

Deze kunt u tijdens uw reservering gebruiken om de auto af te sluiten. Na afloop kan de auto teruggezet worden in de aangegeven zone in de app. Alleen nog even uw reservering afsluiten met uw telefoon en de reservering is voltooid.

Zakelijk
Ook zakelijk rijden met MyWheels heeft vele voordelen. Er is een geschikt aanbod voor zowel ZZp’ers als non-profit & bedrijven. U bent dan niet alleen goedkoper uit t.o.v. leasen maar ook een stuk flexibeler. Bekijk hier meer voordelen.