Mini-master Leiderschap in de zorg

Als leidinggevende in de zorg wordt er veel van u gevraagd. U hebt een team met hoog opgeleide professionals tevreden te houden: hoe doet u dat? Naast uw team, afdeling of organisatie verder helpen, hebt u ook uw eigen ambities. Ook die wilt u ontwikkelen. Als professional én als leidinggevende. Al deze doelstellingen komen samen in de 2-daagse mini-master Leiderschap in de zorg.

Wordt een (nóg) betere leider

De mini-master is NIEUW en speciaal ontwikkeld voor leiders in de zorg. Eerst gaat u naar het seminar ‘Leiderschap in één dag’ van Ben Tiggelaar en Simon Sinek (dinsdag 26 september 2017). Vervolgens volgt u met een groep collega-medisch leiders de verdiepende masterclass ‘Vernieuwend leiderschap in de zorg’ met onder andere Carina Hilders (dinsdag 10 oktober 2017).

Samenwerken, veranderen en ontwikkeling

In het zeer compacte 2-daagse programma staan 3 thema’s centraal: beter samenwerken, vormgeven van verandering en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie en inschrijven
Mini-master Leiderschap in de zorg | VvAA

Unieke samenwerking

Samen met DenkProducties en de Academie voor Medisch Specialisten biedt VvAA in 2017 een uniek tweedaags leiderschapsprogramma aan voor leiders in de zorg die nóg beter willen worden in samenwerking, verandering en persoonlijke ontwikkeling.

       Mini-master Leiderschap in de zorg | VvAAAcademie voor medisch specialisten | VvAA