Inloggen

Medsocks

Ontvang 20% korting op de vrolijke sokken van Medsocks. Bekijk hier het assortiment

Vrolijke zorgsokken van Medsocks

Exclusief voor VvAA-leden:

  • 20% korting op zowel medische als compressiesokken van Medsocks
  • Gratis verzending vanaf € 30,00
  • Gebruik code VVAA20
  • Aanbieding geldig tot 31 december 2021
  • Bestellen

MedSocks heeft de leukste sokken, met allerlei medische printjes, voor iedereen in de zorg. Voor (para)medisch studenten natuurlijk, maar ook voor (dieren) artsen, tandartsen, apothekers, ggz-professionals, verpleeg- en verloskundigen.

Van elk paar sokken wordt een deel van de winst geschonken aan meer dan twintig verschil­lende goede doelen, zoals de Hartstichting en het Rode Kruis.

MedSocks is in 2019 opgericht door Daniël van der Does en Miguel Jansen, beiden fan van vrolijke sokken onder de witte broek of het OK-pak. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel, passend bij het thema van de sok, zoals Pink Ribbon, Het Rode Kruis, De Hartstichting en het KWF Kankerbestrijding. Afgelopen jaar is er ruim €12.000 gedoneerd aan de verschillende doelen.

Ook ontvangt u 20% korting op de vrolijke compressiesokken. Deze hebben een compressie van 15-20 mmHg en zijn daarom perfect voor dagelijks gebruik tijdens werk, sporten of andere activiteiten en kunnen helpen om vermoeidheid in de benen te voorkomen.

Let op: Deze compressiesokken zijn niet geschikt voor het behandelen van medische aandoeningen. Indien de sokken te strak aanvoelen of u pijn heeft tijdens het dragen, dan raden wij aan deze niet te dragen.

Tot 30 dagen na aankoop kunt u onze compressiesokken kosteloos retourneren.