Inloggen

Masters of Mindset: vergroot uw prestaties, versterk uw wilskracht en versnel uw groei


Als lid van VvAA kunt u exclusief terecht in de speciale VvAA Lounge waar u tijdens de ontvangst en pauzes van gedachten kunt wisselen met collega’s uit het medische vak.


Masters of Mindset met Mark Manson

Praktische informatie

 • Data
  Dinsdag 24 november 2020
 • Tijden

  08:30 uur: Ontvangst VvAA Lounge
  09:30 uur: Start seminar
  17:15 uur: Einde seminar met borrel

 • Locatie

  AFAS Live (zaal: Isla Talent Stage)

  ArenA Boulevard 590

  1101 DS Amsterdam

 • Prijzen

  Deelname aan dit seminar kost € 995,- (excl. 21% BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, catering, parkeren, etc.

  Meer info en aanmelden

   

  Klik hier

  Als u via de ledenvoordeelpagina van de VvAA inschrijft, krijgt u automatisch exclusieve toegang tot de VvAA Lounge.


VOOR HET EERST IN NEDERLAND: MARK MANSON

LET OP: Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is Masters of Mindset van 16 april verplaatst naar 24 november!

Op 24 november is hij voor het eerst in Nederland: Mark Manson, auteur van de mega bestsellers The Subtle Art of Not Giving a F*ck and Everything is F*cked: A Book About Hope.

Hoe kan het dat gewone mensen uitzonderlijke prestaties leveren? En dat terwijl anderen – ondanks hun kennis en talent – tóch niet het verschil maken? De wetenschap is helder: onze mindset bepaalt het verschil tussen ‘gemiddeld’ en ‘geweldig’.

Op 16 april 2020 vindt hét seminar over mindset, motivatie en mentaliteit plaats: Masters of Mindset. Met zeer bijzondere hoofdspreker: Mark Manson, auteur van de megabestseller The Subtle Art of Not Giving a F*ck. Voor het eerst in Nederland!

Manson veegt al jaren de vloer aan met de conventionele zelfhulpindustrie. Veel adviezen over persoonlijke ontwikkeling zijn volgens hem gebaseerd op een gebrekkig inzicht in je persoonlijke waarden. Als je werkt vanuit slechte definities van liefde, succes en geluk, stelt Manson, dan maakt het niet uit hoe slim je bent of hoe hard je werkt, maar is alles wat je doet aan zelfverbetering gedoemd te mislukken.

Mark Manson helpt u om éérst uw eigen waarden en motivaties te leren kennen, en pas van daaruit uzelf te verbeteren. Dat doet hij gebaseerd op de allerlaatste wetenschappelijke inzichten, en verpakt in een karakteristieke stijl vol humor.

Mark Manson

• Determining what to give a f*ck about

• The subtle art of not giving a f*ck

• 12 stupid things people care about too much

• Life is a video game, here are the cheat codes

• If selfdiscipline feels difficult, you are doing it wrong

Meer info en aanmelden

 

EXCLUSIEF VOOR VvAA-LEDEN

Tijdens dit seminar zijn ondernemers en managers uit allerlei organisaties en branches aanwezig. Om dit seminar voor u als medisch professional zo relevant mogelijk te maken, zijn er netwerkpauzes in de speciale VvAA Lounge met uitsluitend VvAA-leden. Bij ontvangst en in de pauzes kunt u dus onder genot van een uitgebreid aanbod aan dranken, lunch en hapjes van gedachten wisselen met collega’s uit het vak.

BONUSMATERIAAL

Na het seminar ontvangt u twee gratis boeken naar keuze. U kiest uw twee favoriete boeken uit de complete lijst titels van onze 'masters of mindset'. Daarnaast sturen we een serie mails met tips en video's om u te helpen de inzichten uit het seminar écht in praktijk te brengen.

Meer informatie:
Brochure Masters of Mindset 2020