Inloggen

Innovatief Leiderschap in de Zorg

Korting op de masterclass Innovatief Leiderschap in de Zorg met Marlies Schijven.

Meer informatie/aanmelden

MasterFundamentals: Marlies Schijven

Praktische informatie:

 • 10% korting voor VvAA-leden op de masterclass;
 • Prijs € 71,00 excl. btw (normaal €79,00);
 • Gebruik kortingscode VVAA bij uw bestelling;
 • Aanbieding is geldig tot 28 februari 2022.

  Bestel hier

  Toegang voor uw team of organisatie?

  Neem contact op via deze link en vermeld de kortingscode.

Innovatief Leiderschap in de Zorg met Marlies Schijven

In haar on demand masterclass geeft chirurg, arts en toezichthouder Marlies Schijven u een inkijk in haar veelzijdige carrière binnen de medische wereld en gaat ze in op de thema’s innovatie en leiderschap. Ze werd uitgeroepen tot Digitale Zorgprofessional van 2021.

Haar open blik, onderzoekende talenten en hands-on mentaliteit stelden haar in staat om uit te groeien tot een prominente innovator in de zorg en daarbuiten. Als initiatiefnemer van het Prullenbakvaccin gaat ze de verspilling van Covid-19 vaccins tegen.

In de masterclass deelt ze haar persoonlijke ervaringen en vooral praktijkgerichte inzichten rondom loopbaanontwikkeling, het neerzetten van een veilig werkklimaat waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is, het omgaan met werkdruk en stress, maar vooral het leidinggeven aan verandering, innovatie, succesvol samenwerken en het leveren van teamprestaties.

Voor wie?

Voor zorgprofessionals en medische beroepsprofessionals in leidinggevende functies en professionals met ambitie die op zoek zijn naar inspiratie, praktische inzichten voor persoonlijke en professionele groei.

Onderwerpen die aan bod komen

 • Innovatie & digitalisering in de praktijk
 • Transformatie & succesvol samenwerken
 • Leiderschapsstijl & persoonlijk leiderschap
 • Veilige werkcultuur & goede work-life balance
 • Omgang met werkdruk & werkgeluk

MasterFundamentals

MasterFundamentals.nl is uitgever van on demand masterclasses (van o.a. Marcel Levi, Derk Arts en Marry de Gaay Fortman) die in compacte vorm worden aangeboden in audio- en videoformaat en daarmee aansluiten bij het media- en leergedrag van nu. MasterFundamentals geeft leiders van nu en de toekomst praktische handvatten en persoonlijke ervaringen en verhalen mee van prominenten uit hun vakgebied.